Astra H için ana ünite (teyp) tavsiyesi.

seckintuncer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Aracıma (astra h) bir teyp takmak istiyorum. double din olanlar çok pahalı. bu yüzden klasik tek din inceliğindekilerden düşünüyorum.

Fakat benim için en önemlisi kokpit ışıklaının renklerine uyumlu olması. Biliyorsunuz aracımın göstergeleri turuncu sarı gibi. (keşke mavi olsaydı)

tabi bir de çok çıkık durmayan bir teyp istiyorum.

bildiğiniz ya da kullandığınız renkleri değişebilen ya da benim aracıma uygun üretilmiş bir teyp var mı (tercihen pioneer ama başka markalar da olabilir)?

Bunlar zevk meselesi. Benim tek tavsiyem double din öbür türlü sonuç rezil olur.

Uygun fiyatlı bir double din lazım o zaman :((

Gittigidiyorda vardı bir seyler. Pahalıydı ve çin yapımıydı ama.

Çin malı fena. Aslında kaliteli olanları da var ama ucuza zor. Kullanılmış almak lazım ama ona da güvenemiyo insan tanımayınca.

Ben kendi aracıma pıoneer avh p6050 dvd ve pıoneer tv tuner ikinci el olarak 1300 tl ye aldım 2ay önce gittigidiyordan ama cihazlar orjinal çok temiz ve kutusunda geldi üstelik made in japan buda benim şansım oldu :) fikir olsun diye yazdım ama ındash yerine double dın bak ındash pek hoş durmayabilir o konsolda

Navitech aslında kötünün iyisi bir marka zaten arkadaşlar double dın lerde şöyle bir olay vardır hiçbir kaliteli double dınde dahili gps-tv tuner-telefon araç kiti falan olmaz bunların hepsi harici ve cihazlara sonradan bağlanır bence 700 tl gibi rakamları gözden çıkardıysanız sıfır navıtech bakana kadar 2. el kaliteli bir marka alın başınız ağrımasın çünkü bu markaların içinde bahsettiğim gibi bir çok özellik var o yüzden arıza yapma olayı çok yüksek sadece tavsiye

Xetec DTM 620 var aslında fena diil. Navitech 8800 de fena diil. ne dersiniz?

xetec vs navıtech dersen ben xetec derim dtm 650 sinede bak istersen

Geri