öncelikle kapı üzerinde bulunan ayna kapağını yerinden cekip cıkarıyoruz
kapak yandan tornavıda ile kastırıldımı rahatlıkla cıkıyor

sonrasında kapı tutma kolunun üst palstik parcasını cıkarıyoruz

arada bulunan vidalar sökülyor

kapı kolu arasındaki kapak acılıyor arkasındakı vida sökülüyor

yanda iki vida var onlarda

kapı döşemesi altında iki vida daha var

şimdi en önemlisi şu bütün vidalar söküldükden sonra döşemeyi altan kasırarak söküyorsunuz alt taraf tamaman cıkdımı döşemeyi yukarıya dogru cekerek cıkartıyorsunuz sakın başka yöne doğru cekmeyin döşemeye zarar verirsiniz
gerekirse camı aşağıya indirip cam fitilinin araya tornavida yarımıyla yukarıya doğru kasınız
döşeme cıkınca kapı kolunun arkasında bulunan parcayı tırnağından ayırarak cıkartın

cıkartığım bu parcayı havya yarımıyla bi delik acdım

sonrasında daha önceden hazırladığım 3mm lik led ve bi ayağına bağladığım 330 ohm luk direncli lambamı otorturup alıştırma yaptım

parcayı yerine takdıkdan sonra led i yerine yerleştirip yapıştırdım.

sol kapıda elektrik KAHVE (-) SARI ve ince kahve cizgili (+) baglayıp devreyi tamamladım

montaj sonrası

gece görünüşü ve MUTLU SON.
yapmak isteyenlere kolay gelsin.......

kapak yandan tornavıda ile kastırıldımı rahatlıkla cıkıyor

sonrasında kapı tutma kolunun üst palstik parcasını cıkarıyoruz

arada bulunan vidalar sökülyor

kapı kolu arasındaki kapak acılıyor arkasındakı vida sökülüyor

yanda iki vida var onlarda

kapı döşemesi altında iki vida daha var

şimdi en önemlisi şu bütün vidalar söküldükden sonra döşemeyi altan kasırarak söküyorsunuz alt taraf tamaman cıkdımı döşemeyi yukarıya dogru cekerek cıkartıyorsunuz sakın başka yöne doğru cekmeyin döşemeye zarar verirsiniz
gerekirse camı aşağıya indirip cam fitilinin araya tornavida yarımıyla yukarıya doğru kasınız
döşeme cıkınca kapı kolunun arkasında bulunan parcayı tırnağından ayırarak cıkartın

cıkartığım bu parcayı havya yarımıyla bi delik acdım

sonrasında daha önceden hazırladığım 3mm lik led ve bi ayağına bağladığım 330 ohm luk direncli lambamı otorturup alıştırma yaptım

parcayı yerine takdıkdan sonra led i yerine yerleştirip yapıştırdım.

sol kapıda elektrik KAHVE (-) SARI ve ince kahve cizgili (+) baglayıp devreyi tamamladım

montaj sonrası

gece görünüşü ve MUTLU SON.
yapmak isteyenlere kolay gelsin.......