Astra H Hiz Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende 2000 cd var oda aynen 185 ten fazla yapmıyor .normaldir lastik rüzgar etkenleri var lastik havası mesala 28 olsun yorar 32 olsa tutunma zorlaşır etkeni çok kullanma kılavuzundaki son hız ne ise o bence yorma makinanı

bende 2000 cd var oda aynen 185 ten fazla yapmıyor .normaldir lastik rüzgar etkenleri var lastik havası mesala 28 olsun yorar 32 olsa tutunma zorlaşır etkeni çok kullanma kılavuzundaki son hız ne ise o bence yorma makinanı

konu hortlamış galiba:):) neyse geçen uzun yola gittim giderken 160 ı geçmedim dönüşte biraz bastım (ama denemek amaçlı:):)) bi baktım aaaaaa ibre dibe vurmuş:) 260 dan sonra daha olsa gidecek 280 300 diye dibi bayağı zorladı sonra ibre dönmeye başladı :):) sonra yavaşladım:) dermişim şaka bi yana 200 gördüm

2004 astra g twinportla rahat bi şekilde 220 gördüm fsm den çıktim yenibosna cıkışı arası saat gece 2-3 gibi müsait :)

gökhanım benimde araba twinport ama 180 geçtim ben gazlamı kullandın benzinlemi gökhan

evet benimkide g kasa 180 rahat geçtim şeytan kulağına kurşun abi gaz kesici benzin yemem gibi sorunlar bide yaptırdıktan sonra denedinmi belki aracın arıza yapmak üzereydi denediğinde

aslında fazla zorlamak iyi bişey deil motora çok zararı var gerçi millett hep deneme amaçlı basmış:):):):)

araba dolu 195 vurmustu balıkesır otobanında 5 kısıyle astra g benzınım su gıbı ıcmıstı namussuz

arkadaşlar bu sorunumda çözüldü araba artık o 180 ni geçmediği yerde tam 200 diyo:)) hortlamış konu ama olsun:)

ne oldu bu arabaya niye hızlandı utandımı yoksa

Geri