Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göksar hocam seen birde aynı yerde benzindeyken dene tüple ilgili olabilir.çok da önemli değil diğer hızlanmaları normal devamlı 180 ile gidilecek bu ülkede çok az zaten.
göksar bende 100 hp 1.6 ecotec vectra c1 le en fazla 204 km/h bastım.ama daha giderdi araç.daha önce 1.6 opel motorların 180 km lere çok rahat çıktığını ama daha üst hızlar için sabretmek gerektiğini okumuştum.belki daha uzun bi yolda tekrar deneme yapabilirsin.
ayrıca 1.3 cdti motorla 210 km yapan arkadaşa tebrikler.çünkü 1 önceki aracım 2004 megane 2 1.5 dci 80 hp ile o kadar zorlamama rağmen 200 km nin üzerine çıkamamıştı.en sonunda da zaten turbo haşat oldu.o yüzden turbo dizel araçları yüksek hızda kullanırken 2 kere düşünün derim.hatta bu hızlarda uzun süre devam ederseniz problemlerin turboyla yetinmeyeceğini düşünüyorum.1 yıl dizele bindim ve yaklaşık bu sürede yaklaşık 7 milyar masraf açtı bana.o yüzden dizel kullanan arkadaşlar aman dikkat.