Astra H Hiz Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşım motor 1.6 olabilirde birde bunun beygir gücü var. mesela 1.6 ama 90 beygiri var 100 beygiri var 110 beygir olanı var seninki hangisi acaba. 90 sa normal ama 110 sa anarmallik var derim.

1.6 105 hp twinpoert motor işte.. 2004 astra h

97 astraf le 210u geçtiim bence bi gaz halatını kontrol ettir
göksar ın aracında gaz halatı yok elektronık sıstem

1.3 dizeller bile 195 görürken,bu aracın 180 de kalması normal değil.

aynen öyle ezgene
en son 190 yapabildim
1.3 cdti 110 hp
göksar 1.6 benzinli araç için bence araçta bir sorun var
o araç rahat 200 bulur
veya motorda kısıtlama var

göksar LPG diye her defasında övündüğün olay işte karşına çıktı
o araç LPG olduğu için o hıza çıkman bile çok tehlikeli
sorun bundan kaynaklanıyor
güle güle LPG'li araç kullanmalar

2006 astra g 1.6 105 hp twinport motor.210 km.hızı gördüm arac dahada gaz yiyordu.(17 inç çelik jant+lastik,3 yetişkinle) kesinlikle senin 5.viteste sorun var.benim aracımda hız kesici yok devir kesici var seninkide öylemi? (tabiki bu yapılan hız test amaçlıydı kesinlikle böyle yüksek süratte araç kullanmayı tavsiye etmiyorum.yanlış anlaşılma olmasın)

Son düzenleme:
bende astramla 1.6 njoy aracımla 220 gördüm.
-performans hava filtresi
-orta egsoz iptali vanalı egsoz

ama hız felakettir.aracı test etmek için basmışdım.örnek olsun diye paylaşmak istedim.

göksar LPG diye her defasında övündüğün olay işte karşına çıktı
o araç LPG olduğu için o hıza çıkman bile çok tehlikeli
sorun bundan kaynaklanıyor
güle güle LPG'li araç kullanmalar

:)) sana bir şey söyleyim mi? aracı aldığım ilk gün aynı yolda aynı hız denemesini yine yapmıştım ve emin ol benzinlide aynı sonucu aldım... beni tedirgin edende bu zaten

2006 astra g 1.6 105 hp twinport motor.210 km.hızı gördüm arac dahada gaz yiyordu.(17 inç çelik jant+lastik,3 yetişkinle) kesinlikle senin 5.viteste sorun var.benim aracımda hız kesici yok devir kesici var seninkide öylemi?

evet devir kesici var...
4. viteste 180 de evir kesiyor 5 e alıyorum araba rahatlıyor aslında daha da gitmesi lazımken gitmiyor... yani devir kesiciyle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum..

Geri