Astra h - gtc hava filitresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MERKEZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Kışın kendi çabalarım ile 1,6 gtc ye açık hava filitresi takmıştım. İşlemin sonucu ise hüsran hayal ettiğim o ciğerli ahresif sesi alamadığım için aynı saat içinde söktüm. Yeri çok ters olmuştu bari sıcak hava almasın. Bu modellerde ciddi ses alabilen oldumu.

hondadaki gibi filtre sesi beklemek yanlış olur ama bende denedim 1.6 115 lik sedana o kadarda kötü değil fazla bişey beklememek gerekir

Bende denedim çok hoşuma gitmişti.Açık hava filtrelerinden gaz pedalına asılmadıkça ses gelmez yalnız bunu bilmek gerek.Bunu göz önünde bulundurduğumuzda hondalar kadar olmasada kükreme tarzı bir ses geliyordu;)

sokakllarda duydguum kadarıyla astra g de daha tatlı geliyor

bzim başlığı takip etseydin denemene gerek kalmazdı ctesi günü bizde takıp beğenmeyip söküp iade ettik..can ecotecler böle malesef çok fazla bişey beklemiyceksin..sadece ilk gazı verdiğin anda 1 snliğine tok bir ses geliyor ..ondan sonra çok fazla bir fark yok normal motor sesiyle arasında

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

ee napcaz :D

opelde 1.6 101 bg lik twinport olmayan z16xe kodlu motor astra g ve 2006 yilina kadar vectra c de kullanilan motor hava filtresi ile cok guzel ses veriyo

bır tane h buluyumm denıyım bakalım merak ettım sımdı durumuu :)

kelebekten önceki herşeyi sökün.kelebekten yeni bi boru çekip takın.
ses artar.

Geri