Astra h - gtc far ampülü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MERKEZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bir arkadaşım bana xenon far ampülü hediye etmeye çalışıyor. alacağı yere sormuş orginal xenon farlı araçlarda balans değiştiremediğimiz için sadece far ampülü değişebilir dedimiş orjinal 4300 ler yerine 8000 philips ile değiştirecez ama sıkıntı ne satan adam benim far ampülü tipini biliyor nede ben satan adam ya d2s dir yada d1s. d1s ise elimde yok diyor. servisse hiç bir şey bilmiyor onlar standar h7 diyor. konu hakkında net bilgiye sahip olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olsun. araç 2006 model gtc 2006 sonu 2007 ler gibi makkajlı kasa.

Ampul tipin D2S dir. Hella 4.gen ballastlar sadece D2S ve D2R ile uyumlu. Zaten D1R daha yeni kullanılmaya başlandı. Yine de gözümle göreyim dersen ampulünü yuvasından çıkarıp üstünde yazan ampul tipine bakabilirsin

Sadece ampulün değiştirildiğini duymuştum. Tanesi 75-80 lira .Ampul tipi d2s. H7 uydurularak takılabiliyor.

d2s orj mercekli astra farlarındaki far tipi

Arkadalar hepinize teşekkür ederim Uğur sana ayrıcana teşekkür ederim h7 uydurabilme olayını malzemeleri getirecek arkadaşıma sorucam eğer uydurabilirsek hiç uğraşmadan 12,000 takarım gönlümden gecen olmuş olur.

h7 12000k dediğimde bir defa cindlik yapma v.s diye fırcamızı yedik ve getirecek arkadaşıma bu gün d2s 8000 k olarak siparişi verdim. Geçmişteki vergi borçlarını temizleyip muaynesini yaptırınca ki bu iş bu hızla 8. ayda pirim almama bakıcak gibi resimleri eklerim.

İşte mutlu son farları aldım montajı yapmadan önce benim için heycan verisi ampüllerin resimlerini ekledim. Şimdilik ceptelefonu ile çekilmiş fotolar Pazar günü keyif yapa yapa güzel bir fotoraf makine si ile bitmiş fotolarını eklerim.

Takıldıktan sonraki sonuç benim tahminimden biraz farklı. Ben çok sert mavi beklerken hafif mor a kacık çok yoğun yandı. Aklımdakinden farklı olsada sonuçtan memnunum. Bakalım muaynede ne yapıcam :D

Ekli dosyalar

• 8000k.webp
    8000k.webp
    28 KB · Görüntüleme: 260
Hadi hayırlı olsun. Fotoları bekliyoruz ;)

hayırlı olsun bu farlar guzel xenonda iyi gider..

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Sizlerle iş bittiketen sonraki fotolarını paylaşmak istedim.

Ekli dosyalar

• montaj esnası.webp
    montaj esnası.webp
    37.4 KB · Görüntüleme: 887
  • 8000 k.webp
    8000 k.webp
    27.1 KB · Görüntüleme: 1,009
  • 8000.webp
    8000.webp
    25.9 KB · Görüntüleme: 36
Geri