Arkadaşlar fazla uzatmadan konuyu anlatayım.Aracım da geçen hafta ortasında anahtar simgesi olan uyarı lambası yandı ve turbo devreye girmez oldu.Servise gittim ve turbo ile ilgili bir sensör değişti.İki gün önce yine aynı lamba yandı ve turbo açmaz oldu.Okul çıkışı giderim dedim ve kendi kendine düzeldi.Bu gün ustamın yanına uğrayıp durumu anlattım.Cihaza bağlandı falan filan sonunda gaz pedalının değişmesine karar verildi.Malum sıfırı pahalı olunca biraz böyle idare edelim dedik.Tabi bu arada gaz pedalının içini açıp bakalım acaba tamir falan görmüş mü dedik.İçi temizdi ama biz yinede temizleyip (sanırım kömürünü temizledik) geri taktık.Enteresan bir şekilde eskiden (arızadan da önce)yerinden kalkarken zorlanan araç cin gibi oldu.Çekiş güzel.Sadece devir 10 üzerinde duruyor, anlık tüketim 0,4-0,5 gösteriyor.Neyse pedalın bozuk hali buysa böyle kalsın dedim
ve ustayı aradım durumu anlattım.Bunun normal olduğunu ve benim pedalın dengesiz çalıştığını ve tekrar aynı hatayı verirse pedal değişecek maalesef dedi...Diyelim ki pedal arızalandı, ne yapsak ki bir fikriniz var mı?
Bu arada konuyu nasıl da özetledim

Bu arada konuyu nasıl da özetledim