ASTRA H - CORSA D Yeni Multimedia Ses ve Görüntü sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan endorfin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
40 bedeni boşverelim de ne gibi farklar var net yazabiliyor musunuz?
yani hangi özelliği daha iyi mesela?
bosch olanda kullanılan ekran çinlilerin kullandığından küçük.
ayrıca usb yok.
seven arkadaşlar için tv desteği de yok boschun cihazında.
muhtemelen fiyat farkı da 2 kat.
onun dışında navy, bluetooth,sd kart vs gibi özellikler aynı.
hatta çinli kardeşlerin yaptıklarında tech2 cihazına gerek de yok.plug and play cihaz.

ha bana çinlilerin ürünlerini neden savunduruyorsunuz onu da anlamıyorum:D
bosch da bu cihazı germany-munchen de üretmiyordur.çinin bir eyaleti bu işler için daha uygun.

son olarak pioneer avic fabrika montajlı olarak çıktı ve Tr'de satıldı.kimse sonradan takmadı cihazı.

40 bedeni boşverelim de ne gibi farklar var net yazabiliyor musunuz?
yani hangi özelliği daha iyi mesela?
bosch olanda kullanılan ekran çinlilerin kullandığından küçük.
ayrıca usb yok.
seven arkadaşlar için tv desteği de yok boschun cihazında.
muhtemelen fiyat farkı da 2 kat.
onun dışında navy, bluetooth,sd kart vs gibi özellikler aynı.
hatta çinli kardeşlerin yaptıklarında tech2 cihazına gerek de yok.plug and play cihaz.

ha bana çinlilerin ürünlerini neden savunduruyorsunuz onu da anlamıyorum:D
bosch da bu cihazı germany-munchen de üretmiyordur.çinin bir eyaleti bu işler için daha uygun.

son olarak pioneer avic fabrika montajlı olarak çıktı ve Tr'de satıldı.kimse sonradan takmadı cihazı.

Avic fabrika cikislimi lütfen 2009 yılında gedizlerden neredeyse corsa alicaktim teklifleri 1500 tl karşılığı avuç takmakti artık nasıl fabrika çıkışlı oluyorsa...

aynen fabrika çıkışlı.
opel corsa d in touch donanım seviyesi adıyla orjinal fabrika çıkışlı olarak Tr de de satıldı.
googleda birçok bilgi ve foto mevcut.
son olarak forumdan o zaman ait konu başlığı:
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=34860

Fiyatı konusunda bir bilgi yok mu ?

corsa d2 icin necvox navigasyon hakkında bılgısı olan,opel servısı gerigorus kamerasıyla bırlıkte 2.000 tl fıyat verdi bilgisi olan?

fiyat senin için sorun değilse al kullan.
cihaz içerik olarak başarılı.
noname ve eonon gibi cihazlarla aynı içeriğe sahip.
montaj ,kamera vs işlemini kendin yapabilirsen 1500 tl altında bir rakama da mal edebilirsin.

yanlız torpıdonun orta kısmıyla renk uyumu olurmu bu bıraz dusunduruyor beni,necvoxa guvenebılırmıyım acaba..arac sıfır oldugundan kendım mudahale etmek ıstemedım servısı bu sebeble tercıh ettım,tsk okıcan

sizin aracın içi ne renk? bej ise sorun olmaz renk aynen uyuyor.
necvoxa güvenebilirsin.zaten içerik ve özellik olarak bilinen ve sorunsuz bir model getirdikleri.

toripdo gri renk internette bazı uygulamalara baktım renk sorunu olmus,opc lerde buyuk cok fonksıyonlu ekran var bu uygulamanın durumu nedır bızler ıcın,bu hafta karar verır randevu alıcam servisten.tskler

İstanbulda satış yapan yerlerden birine giderek fiziki olarak uyup uymayacağını kontrol etmek en iyisi.
opc lerdeki ekran için sizdeki ana ünitenin de değişmesi gerekli.artı bazı progamlama vs değişikleri de lazım.
bizim servislerde oldukça uğraştırıcı ve maliyetli bir işlem olur.
necvoxu tercih edin.

Son düzenleme:
Geri