ASTRA H - CORSA D Yeni Multimedia Ses ve Görüntü sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan endorfin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilanlar önemli değil.yeter ki sizin orjinalliğiniz bozulmasın.
1.ilan zaten mağaza ilanı.şimdi arasan ürün gönderirler.
2.link /8.ay tarihli.
3.sü zaten ebay.
ama benim tahminim bazı arkadaşlarda ne bu ürünleri alacak para var nede bu modifikasyonları yapacak cesaret:D

Aynen o üç linkteki aletlerde bosch marka olan değil bu bosch olan ürün fabrika çıkış olarak corsa d lerde var ve fiyatida 1500 avro yedek parça programında çıkıyor servisten siparişle geliyor araç ile birebir uyumlu ekran görüntüleri ve canbus bağlantıları tam fiyat bu farklı bir forumda arkadaş satıyorum diye yazmış ama fiyat yazmamis...

ilanlar önemli değil.yeter ki sizin orjinalliğiniz bozulmasın.
1.ilan zaten mağaza ilanı.şimdi arasan ürün gönderirler.
2.link /8.ay tarihli.
3.sü zaten ebay.
ama benim tahminim bazı arkadaşlarda ne bu ürünleri alacak para var nede bu modifikasyonları yapacak cesaret:D

Ben yapmam parasında değilim de. Satacağım zaten :)

arkadaşlar hem bosch un ürettiği hem de benim linklerini verdiğim ürünler zaten OEM parçalar.
sonuç çok değişmez.maksat tuning olsun:D
bazı arkadaşları gaza getirelim de uygulama olsun bizde yazalım:D

arkadaşlar hem bosch un ürettiği hem de benim linklerini verdiğim ürünler zaten OEM parçalar.
sonuç çok değişmez.maksat tuning olsun:D
bazı arkadaşları gaza getirelim de uygulama olsun bizde yazalım:D

Oem mi lütfen oem olan bosch ama diğerleri yan sanayi çin üretimi bosch olan üründe gm logosu var buda oem olduğu anlamına gelir ancak diğerleri çalma çin işi neyse dediğiniz gibi millet gaza gelsin yapsın bizde uygulama görelim buna katılıyorum

mantık aynı:D
ilk mesajındaki cihaz ve bir de pioneer avic serisinden bir modeli opel daha önce corsa d için kullanmıştı.
benim linkini verdiklerim ulaşması ve alıp uygulaması maddi manevi daha kolay.

mantık aynı:D
ilk mesajındaki cihaz ve bir de pioneer avic serisinden bir modeli opel daha önce corsa d için kullanmıştı.
benim linkini verdiklerim ulaşması ve alıp uygulaması maddi manevi daha kolay.[/QUOTEbu cihaz ile pioneer avuç farklı biri fabrikada montajlaniyor bir diğeri ise servislerde satış öncesi takılıyordu farklılar yani bu bosch olan cihaz tech2 ile araca tanıtılıyor lütfen ayrımı iyi yapalım ama mantık aynımi aynı bu dediğinizde katılıyorum ama cihazlarda 40 beden fark var lutfen

Geri