astra h classic 3 otomatik ... yardım...

republicoffb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar diliyorum... Aracım astra h easytronic 2011 model...

Araba ilk çalıştığı zaman 1. vitesten 2. vitese geçerken bi ses geliyor... tak tak diye tabir edebilirim...sonra olan vites değişikliklerinde gelmiyor... Ta ki arabayı stop edip tekrar çalıştırıp 1 den 2 ye geçene kadar... Sizce normalmi??? herkezde bu ses varmı???

bende var

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar diliyorum... Aracım astra h easytronic 2011 model...

Araba ilk çalıştığı zaman 1. vitesten 2. vitese geçerken bi ses geliyor... tak tak diye tabir edebilirim...sonra olan vites değişikliklerinde gelmiyor... Ta ki arabayı stop edip tekrar çalıştırıp 1 den 2 ye geçene kadar... Sizce normalmi??? herkezde bu ses varmı???

2011 aynı arabadan bende var, bende sizin dediğiniz gibi bir ses yok ama başka bir sesle uğraşıyorum bende:(

Benim araçta da motor ısındıktan sonra N,1 ve 2. viteslerde 1700-2500 devirleri arasında gaz verirken ve gazdan çekip devir düşerken uzun bir ıslık sesi gibi ses geliyor...Anlaşılan 2011 lerde hep bir dert çıkacak başımıza...Seri de üretim hatası mı var nedir anlamadım...Bundan önceki hiç bir arabamda böyle saçma sapan motor sesleriyle falan uğraşmamıştım...Açıkçası çok pişman oldum bu aracı aldığıma:(

ben açıkçası pişman olacak kadar sıkıntı yaşamıyorum. ancak ufak tefek sıkıntıları var tabi. bir daha sıfır araç alırsam opel alır mıyım. hayır!

bendede 2011 izel var ama o ses yok bide aynı paraya aynı özelliklerde hangi aracı alabilirsiniz sıfır astıra almayacak arkadaşlara soruyorum ben bütün markaları almadan gezdim bu fiyata aynı özelliklerde arac yok :) vergide kar yakıtta kar da cabası ha ben en madurum astra konusunda 1,6 toyotodan inip 1,3 dizele bindim

bendede 2011 izel var ama o ses yok bide aynı paraya aynı özelliklerde hangi aracı alabilirsiniz sıfır astıra almayacak arkadaşlara soruyorum ben bütün markaları almadan gezdim bu fiyata aynı özelliklerde arac yok :) vergide kar yakıtta kar da cabası ha ben en madurum astra konusunda 1,6 toyotodan inip 1,3 dizele bindim

Fİyattan bahseden zaten olmadı ki...Sıfır arabada bu kadar çok sorunlu kullanıcı olması tesadüf mü sizce?O zaman kaliteden ödün versinler 25 bine araba çıkarsınlar ondan sonra servis servis dolaşalım...Size pişamn olmamın bir diğer nedenini söyleyim o zaman...Torpido gözüne baktınız mı?Raf yeri var ama raf yok...2010 model aynı arabadan arkadaşımda var ama raf orjinal olarak gelmiş...Diğer bir konu arabamızda ESP var ama neden ESP off tuşu yok diye araştırdınız mı?2010 cosmo modellerde ESP off tuşu da var...Adamlar ucuz satacam diye koskoca OPEL firmasına yakışmayacak derecede basit hatalar yapıyorsa eleştirmek de bizim en doğal hakkımız...Sıfır arabanın motorundan,turbosundan vs. ses geliyorsa zaten çok ta fazla konuşmaya gerek yok bence...

fiyat konusunda haklısınız. kıyas yapacağım diğer araçlara oranla daha ucuz. ancak bir daha sıfır araç alacak olursam üstüne biraz daha koyup ya golf ya da audi a3 alırım. aracımı da seviyorum ancak malesef kapı aralarından ses alması, torpidodan camlardan ufak tefek sesler gelmesi 5-6 aylık bir araç için hiç memnun edici şeyler değil.

Fİyattan bahseden zaten olmadı ki...Sıfır arabada bu kadar çok sorunlu kullanıcı olması tesadüf mü sizce?O zaman kaliteden ödün versinler 25 bine araba çıkarsınlar ondan sonra servis servis dolaşalım...Size pişamn olmamın bir diğer nedenini söyleyim o zaman...Torpido gözüne baktınız mı?Raf yeri var ama raf yok...2010 model aynı arabadan arkadaşımda var ama raf orjinal olarak gelmiş...Diğer bir konu arabamızda ESP var ama neden ESP off tuşu yok diye araştırdınız mı?2010 cosmo modellerde ESP off tuşu da var...Adamlar ucuz satacam diye koskoca OPEL firmasına yakışmayacak derecede basit hatalar yapıyorsa eleştirmek de bizim en doğal hakkımız...Sıfır arabanın motorundan,turbosundan vs. ses geliyorsa zaten çok ta fazla konuşmaya gerek yok bence...
Arkadaşım ABS off tuşu olsa basacak mısın? Ben 2008'de sıfır Astra H 1,6 HB aldım şu anda 34000 km'de eşim ve ben dönüşümlü olarak kullanıyoruz. Easytronic olduğunu da belirteyim. 10bin, 20bin ve 30 bin km bakımlarını geciktirmeden yaptım. bunun dışında bir kere bile arıza için servise gitmedim. Arıza yapacaksa yapar araba bu yahu. Elektromekanik bi dünya sistemi bir arada çalıştırıyorsun. Tabii ki arıza çıkacak neticede seri üretimi yapılan çeşitli kontrollerden (insanlar tarafından yapılan kontroller) geçen ama kontrollerde yeterince incelenmeyen eksikleri olabilecektir. Hiç büyütmeyin sorunları. emin olun diğer markalar da en az sizin kadar uğraşıyor problemlerle. Diğer forumlara da girerseniz her birinin benzer arızalardan muzdarip kullanıcıları olduğunu görürsünüz. Sakin olun ve zevkle binin ta ki satana kadar. Ondan sonra da arıza çıkartmadığını düşündüğünüz aracı alın bir de onu görün...Saygılar

Eninde sonun da kul yapısı bozulacak tabi birde fazla dinlememk lazım kafayı takmamamk lazım bütün araçlarda bu sorunlar var aracı alalım uzun süre kullanalım arıza olmasın nasıl bir mantık bu çalışan her parça birgün aşınır ve bozulur olmamamı doğaya ters zatenj yeni astra sedan ilk çıktığı zaman 40 000 tl idi şimdi en ucuzu 35 000 tl yani adam hem ucuz latacak hemde extralar koyacak kendinizi onların yerine koyunda düşünün birde 1 tane kendi aracınız olarak düşünüyorsunuz binlerce araba çıkıyor banttan çıkan araba sayısıyla katlayın masrafı

Arkadaşım ABS off tuşu olsa basacak mısın? Ben 2008'de sıfır Astra H 1,6 HB aldım şu anda 34000 km'de eşim ve ben dönüşümlü olarak kullanıyoruz. Easytronic olduğunu da belirteyim. 10bin, 20bin ve 30 bin km bakımlarını geciktirmeden yaptım. bunun dışında bir kere bile arıza için servise gitmedim. Arıza yapacaksa yapar araba bu yahu. Elektromekanik bi dünya sistemi bir arada çalıştırıyorsun. Tabii ki arıza çıkacak neticede seri üretimi yapılan çeşitli kontrollerden (insanlar tarafından yapılan kontroller) geçen ama kontrollerde yeterince incelenmeyen eksikleri olabilecektir. Hiç büyütmeyin sorunları. emin olun diğer markalar da en az sizin kadar uğraşıyor problemlerle. Diğer forumlara da girerseniz her birinin benzer arızalardan muzdarip kullanıcıları olduğunu görürsünüz. Sakin olun ve zevkle binin ta ki satana kadar. Ondan sonra da arıza çıkartmadığını düşündüğünüz aracı alın bir de onu görün...Saygılar

aynen saniyorlar opele binince problemli arac digerleri harika problem yok..
avrupada fabrikada calsimis biri olarak diyorum en büyük marka dediginizdeki problemleri görseniz yok yaaa dersiniz..rekabet isciyi sikistirma zaman ve kontrollden calma kaliteleri iyice bozdu...birde yani opel bu parcalari yan fabrikalardan alirken digerleri baska fabrikadan almiyor sonucta isim yapmis kac yan kurulus var...
gelelim turbo sesine...ayaginizi gazdan cekince gelen haifif ugultu cok normal..egzos geri tepmessinden basinc valfinin cikardigi ses...
fitesin motor soguk iken sert 1 ve ikinci fitesde atmasi problem ise gidersin servise ayar yaptirir yeni sürüm koydurursun sonucta sana iki yil garanti veriyor..servisden korkmayin en ufak rahatsizliginiz gidin gösterin..tatmin mi olmadiniz diger servise gidin...bu sizin en dogal hakkiniz bes kurusda almazlar merak etmeyin :D

Geri