Astra H CID

sezginesma

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar ben ALmanyada oturmaktayim ve aracima cid ekran aldim ve tybim cd30 dur bunu aracima takmak istiyorum ama daha bunu denemedim ve cid ekrani ebay den aldim ve bazi arkadaslar beni korkuttu bunu direk takamassin felen dediler kodu vardir mutlaka dediler ama ben bunu satin alirken bana kodunu felen vermediler ve direkt aracima taksam cid ekranim calisirmi ve kod isterse benim bunu cöpe me atmam gerekiyor simdiden yardimlariniz icin tesekkürler

aldığınız ekran araçtan sökülürken sıfırlanmışsa problem olmaz. ama sıfırlanmamışsa forumda da bahsedilmişti safe hatası alırsınız.
cid ekran cd30 ile uyumlu mu ki?

Merhaba eger sifirlanmamis ise display safe hatasi verecektir, sifirlanmis ise display safe, programme display uyari gelecektir.

Eger kodlu ise tr de bile bunu yapan varken almanya da bin kisi yapar :D, ebay de arayin radyo kod gideren herkes sizin ekranida resetleyecektir. 50 avro ebayde ayrica tr de de 150 tl ye yapiliyor.

Ayrica, cd30 ile calisiyor sadece sound dugmesinden yaptiginiz ayarlari yapamiyorsunuz (BASS, FAder vs, ayrica ok tusunuz ve sag sol tuslariniz calismiyor.)

Tum kontrolleri direksiyondan yapiyorsunuz. Ben suan cd30 ile kullaniyorum cid ekran...

Merhaba eger sifirlanmamis ise display safe hatasi verecektir, sifirlanmis ise display safe, programme display uyari gelecektir.

Eger kodlu ise tr de bile bunu yapan varken almanya da bin kisi yapar :D, ebay de arayin radyo kod gideren herkes sizin ekranida resetleyecektir. 50 avro ebayde ayrica tr de de 150 tl ye yapiliyor.

Ayrica, cd30 ile calisiyor sadece sound dugmesinden yaptiginiz ayarlari yapamiyorsunuz (BASS, FAder vs, ayrica ok tusunuz ve sag sol tuslariniz calismiyor.)

Tum kontrolleri direksiyondan yapiyorsunuz. Ben suan cd30 ile kullaniyorum cid ekran...
hiim ok kardesim verdigin bilgiler icin cok tesekkürler tr de ben manisada olacagim yazin nerede yaptirabilirim bana servis önerebilirmisin tesekkürler

Valla reklam demezlerse ankara da bir yer biliyorum mesut elektronik var opelin teyplerinin servisi zaten bir google yap cikar tel ve adres bilgileri.

istanbulda cid ekran yapan yer varmı....

normal ekran var cid ekran yaptırmak istiyorum ist. nerde yaptırabilirim

Cid ekran almalısınız.
Bunun için satan kişiler var. Yada ebay gibi satış sitelerine bakmalısınız.
Bu ekranı yapan üreten Türkiye'de bir yer yok.
Yetkili servisten sipariş etme imkanınız var. Fiyat konusunda Cid ekran üretimi sona doğru geldi hatta artık bitti.

Fiyat olarak en az 1500tl gibi rakamı gözden çıkarmalısınız.

1500 baya tuzlu bir fiyat 2.el yada kullanan kişilerden satan yokmudur...

Geri