merhaba arkadaşlar 2006 model astra h 105 hp aracım var aracı ilk aldıgımda lpg yoktu ve cekisi muhtesemdi hızlanması yokusta cekisi vs tatmin ediciydi daha sonra ben lpg taktırdım atiker marka aracı genellikle 4500,5000 devir arası kullanıyordum lpg de benzine aldıgımda hafif tekleme oluyordu 1 ve 2. viteste daha sonra bu lpg de de olmaya basladı biraz arastırdım lpg aracı daha cok ısıttıgı için supab erimesi olabilecegini düsündüm daha sonra lpg yi devre dısı bıraktım su an aracımda hissedilir derecede cekisten düşme söz konusu öyle ki 1, viteste yokustan kaldırmaya calısıyorum hafif dik bir yokustan arac cok zorlanarak kalkıyor biraz daha dik olsa arac gitmiyor kalkmıyor 30 la 40 la 2. viteste yokusa girersem anca kendini toplayıp cıkıyor 20 km hızla 2. viteste yokusu cıkamıyor 1 e alıyorum ama düzde bunu hissetmiyorum düzde normal gibi geliyor hersey lpg den sonra oldu bende eger bir bilen varsa burdan paylasmak istedim sorun ne olabilir öyle ki bu arac yüzünden tonla para harcamak istemiyorum bu aractan daha adam akıllı anlayan bir usta görmedim antep erzincan ve sivas sanayisinde yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim şimdiden tesekkür ederim.