Astra H cam yıkama suyu sorunu

hakaniko

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Geçen kar yağdığındaki soğuklarda aracı hiç çalıştırmamıştık. cam yıkama suyunda da antifirz yoktu. Su fışkırtmadı, donmuştur dedik. Belki buzu çözülmemiştir dedik ama hava bugün 15 dereceydi ve hala su fışkırtmıyor. Sıcak su koymayı denedim olmadı. Kolu çektiğimde bi ses falanda yok.

Acaba motorunda mı sorun çıktı yoksa sigortası falanmı atmıştır?

Sinyal kolumuz da kırık. Japonla yapıştıralım dedik o da tutmadı. Sol sinyal ve selektör bi gayretle çalışıyor ama sağ sinyalde hiç tık yok.

Bende de bolu otobanında oldu, sigorta atmış. değiştirdiler çalıştı...

mantıklı donmuş suda motoru zorladıysanız sigortayı attırmıştır.

Kesinlikle
Ben de motor gitti demiştim ama tabi ki arabam yine beni üzmeyerek ufacık bi sigortasını feda etmek durumunda kalmış... 1600 km yol gittim o gün. 1500 km'lerde iflas etti :D

saolun. içim rahatladı :D Motor bölümüneki sigorta kutusundadır heralde :D Ben bi bakayım şuna

şimdi baktım. Kullanma kılavuzunda cam silecekleri diye 30 amperlik 2 tane sigorta var. Onlara baktım. sorun yok gibiydi. kaç nolu sigorta oluyo acaba. cam silecekleri 14 ve 15 numaraydı.

şimdi baktım. Kullanma kılavuzunda cam silecekleri diye 30 amperlik 2 tane sigorta var. Onlara baktım. sorun yok gibiydi. kaç nolu sigorta oluyo acaba. cam silecekleri 14 ve 15 numaraydı.

zannedersem silecek sigortaları değil de su pompasının sigortalarına bakacaksınız

Aynı dudurm geçen hafta benim de aşıma geldi, su atmayınca hortumlar jetler vs açılsın diye zorluyordum, meğer zorlamamak gerekiyormuş. Motor yanmasın diye sigorta atıyor. Serviste ücretsiz değiştirdiler

Geri