• Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp

Astra h cam ve aynalar çalışmıyor

Umut58050

Kayıtlı Kullanıcı
58-Sivas
Merhaba arkadaşlar.Astra h 2011 model aracımın önce sol arka camı otomatik inip kalkmıyordu tuşlardan sonrasında hepsi birden gitti aynalarla beraber elektronikçinin birine götürdüm sigortaları kontrol ettik hepsi sağlam çıktı bilgisayara bağlayıp camları tekrar aktif etti sonra tekrar gitti bütün camlar arabayla biraz gezdim stop ettim tekrar kontak açtığımda kendi kendine düzelmişti sonra tekrar gitti aynı elektronikçiye götürdüm bilgisayara bağladı bu sefer aktif edemedi cihaz bcm modülünü görmedi başka biyere gittim kapı elektrik tesisatında kopmalar vardı onları bağlattım tekrardan bilgisayara taktık yine görmedi kutup başı söküp taktım kaç kez gelmedi reset attım hata kodu da göstermiyor araç ne yapabilirim?Aynı zamanda cam ve ayna tuşlarının ışıkları da yanmıyor 4 kapı da camlar kendi kendine düzeldiği gün ışıkları da gelmişti

Geri