Astra H Çalışma Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aegeon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aegeon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar Arkadaşlar,
Bir kaç gündür arabayı çalıştırırken problem yaşıyorum. İlkinde araba asıl anahtarı ile birtürlü çalışmadı yedeği ile denedikten sonra çalıştı.Sonrasında da asıl anahtar ile de çalışmaya devam etti. Birkaç gün yedek ile kullandıktan sonra şimdi ikisi ile de çalıştırırken sorun yaşıyorum. Ayrıca bugün değişik bir olay oldu arabayı stop edip kapıları kilitlediğimde bile radyonun hala çalıştığını farkettim. Tam da bayram öncesi servislerin en yoğun olduğu bir dönemde bu sorun çok canımı sıktı.Bu konuda bir fikir verebilirseniz sevinirim.

Çalışmadı derken.
Anahtar mı dönmüyor.?
Marş mı basmıyor.?

Teybin çalışması anahtarı çekince kontagın geri atmaması takılmış sorun değil.
Kontak kısmına WD-40 gibi bi yaglı temizleyici ile temizleyin.

Anahtarla Arabayı Eşleştirme olması Lazım.İmmobilizer için.Kullanma kılavuzuna Bakın İsterseniz.Ben Aklımda Kalan Kadar Söyliyim anahtarı Takın Kontak AÇık İkaz Işıkları Yanar Durumdayken Anahtar Üzerinden Kapı Açma Tuşuna Basın Dörtlüler Yanıp Sönecek Böylece Araba Anahtarı Tanımış Olacak Diye Hatırımda Kalmış.Kullanma Kılavuzunuz Mevcut İse Kontrol Edip İşlemi Gerçekleştirebilirsiniz.

Saygılar.

Çalışmadı derken.
Anahtar mı dönmüyor.?
Marş mı basmıyor.?

Teybin çalışması anahtarı çekince kontagın geri atmaması takılmış sorun değil.
Kontak kısmına WD-40 gibi bi yaglı temizleyici ile temizleyin.

Anahtar dönüyor ama hareket yok. Marştan ses gelse akü zayıf diyeceğim ama o da değil. Anahtar döndüğü halde hiç ses yok yani.

Anahtar dönüyor ise İmo kodlamasında sorun olabilir. alperin dediği tanımlama işini yaplamayı dene.

Ses Yoksa İmmo.dan Olabilirmi Diye Düşünüyorum.Benim Bildigim Marş Basıyor Ama Motor Çalışmıyordu.Acaba Yeni Nesillerde Marştamı Basmıyor Emin Değilim.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Dün akşam kontrol ettiğimde her iki anahtar ile dedirek çalıştı ama daha sonra hem wd 40 ile temizledim hemde kontakta takılı iken kapı açma düğmesine bastım. Bir çalışıp bir çalışmaması akü den falan olabilirmi.

kardes anahtar tam oturmazssa dönüyo ama calismiyor ayni anahtari cekip tekrar tak dene

CIM serviste/bayiide yeni programlanmasi gerekir.

Astra H larda cok olur. 15 dk. isi var. Bir danis derim.

Geri