Astra h atesleme bobinin sürekli bozulmasi

boranmustafa25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar hayirli aksamlar astra h 2008 model sedan versiyonu var.1.6 115 hp
Lpgli atiker lpgli son 1 seneden beri atesleme bobinini bozuyor 4uncu degistirisim atesleme bobinini ne bozuyor olabilir atesleme bobini markasida delphi

Lpg nin elektriginin bobin soketinden alinmadigindan emin olun oncelikle daha once hic duymadim her degisimde orjinal(delphi) ve sıfır bobin aldiniz degilmi ?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araciniz lpg kaynakli tekliyor ve lpg ustaniz her defasinda bobine yonlendirmis olabilir mi ya da ?

Bana göre delphi marka bana hiç ama hiç güven vermiyor. Sadece adı var o kadar. Araç siz de ne kadardır var? Bilemiyorum ama birden bire oldu ise farklı nedenler de olabilir. Birde lpg nin Allah belasını versin.

Bujiler sağlam ve ateşleme bobininin orjinal Delphi olduğundan eminseniz, LPG montajına baktıracaksınız. Yalnız bunun için takan yere değil, işinin ehli bir ustaya gidin. Gerekirse başka şehire gidin, kötü bir ustaya git-gel yapmaktan daha az vakit ve para harcarsınız.

Lpg ayarsizligi tekleme yaptiriyor ve usta cozemiyorsa bu durumda bobine yuklenecektir :) degis gel diye zaten lpg ciler basindan atmak icin bobini bujiyi degistir bogaz kelebegini temizlettir olmadi tekrar degistir temizlettir :) lpg ayar ve montajindaki kucuk hatalar yuzunden ucu bucagi gorunmeyen arizalar baslar aracta iyi usta bulmak lazim bu gibi durumlarda

Arac bende 1 seneden beri var eski sahibi olsada söylemezdi sanirim lpg tesisatina tekrardan kontrol ettireyim yeterki sorun cözülsün bazi disardan arkadaslar krank sensorunun ateslemeyede etkisi var dediler ben bir mantik bulamadim ilginiz icin tesekkur.ederim. durumu sizinle paylasacagim iyi aksamlar

Geri