Astra H arka tampon

osmanokur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,
Dün aksam esim geri geri gelirken baska bir araca carpti, bizim arabanin arka tamponunun fotografta goreceginiz kismi disa dogru bombe yapti. Sizce tamir edilebilir mi? Ankarada yaptirabilecegim bir yer tavsiye ederseniz cok sevinirim.
Teşekkür ederim
Osman

Ekli dosyalar

• IMG-20150827-WA0002.webp
    IMG-20150827-WA0002.webp
    52.3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20150827-WA0000.webp
    IMG-20150827-WA0000.webp
    49 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba,
Dün aksam esim geri geri gelirken baska bir araca carpti, bizim arabanin arka tamponunun fotografta goreceginiz kismi disa dogru bombe yapti. Sizce tamir edilebilir mi? Ankarada yaptirabilecegim bir yer tavsiye ederseniz cok sevinirim.
Teşekkür ederim
Osman

Geçmiş olsun herhangibir fiber işi yapan yer halleder. Lakin ısıtıcı ile duzeltilcegi için boya gerektrir mi bilemiyorum plastik parça sonuçta

Tesekkur ederim Mehmet bey

Rica ederim İvedik organizede 2002 stop diye bi yer var ismini çok duymuştum plastik aksamlarla ilgili iyi işler çıkarıyormus google yazip bi bakın isyersnz

Kasko poliçesinde mini onarım hizmeti varsa otoking bu tamponu onarır.

Kasko poliçesinde mini onarım var, otoking'e de bugun göstereceğim, sanayide 250tl karşılığında tamponun tamir edilebileceğini ve yeniden boyanacağını söylediler, otoking yapamazsa orada yaptıracağım :)

Kasko poliçesinde mini onarım var, otoking'e de bugun göstereceğim, sanayide 250tl karşılığında tamponun tamir edilebileceğini ve yeniden boyanacağını söylediler, otoking yapamazsa orada yaptıracağım :)

Otoking bu tür işleri sık sık yapıyor, bana göre bu tür tamirlerde sanayilerdeki çoğu ustadan çok daha iyi iş çıkarıyorlar.

Geri