astra h aracıma ledli stop taktım arıza çıktı !!!

devil_berk22

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dün sonar marka ledli stoplarımı aracıma taktım ancak yol bilgisayarında geri vites, stop farı, fren lambası gibi bazı yazılar çıktı ve ledlerin kontrol kutusu gibi bir kutu vardı oda elle değemicek kadar çok ısındı tekrar orjinal stoplarımı tkatım ve bugün yol bilgisyarına baktığımda o yazılar kaybolmuş sizce neden böyle birşey oldu lütfen yardım edin :(

stoplar uymuyor

led ler daha düşük akım çeker normal lambaya göre akım az geçince araç lamba patlak yanmıyor diye yorumluyor araya direnç takılırsa bence sorun kalmaz nereye takılıcak diye sorma elektronikçi değilim :)

telefon açtım aldığım yere biyerden ters akım mı alınacak bişey yapılacak parkları yakınca bagajında bi lamba yanacak o yazı koybolur türünde bişey söyledi ancak korktum kısa devre türünde bişey olur diye ve komple söktüm sizce korkulacak bişey mi o kadar çok astra görüyorum ister şeffaf ister ledli takan hepsinde oluyormu acaba bu tür problem bu arada markası sonar modeli siyah zemin ledli stop

led ler daha düşük akım çeker normal lambaya göre akım az geçince araç lamba patlak yanmıyor diye yorumluyor araya direnç takılırsa bence sorun kalmaz nereye takılıcak diye sorma elektronikçi değilim :)
:good:

Geri