astra h angel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memati09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

memati09

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar yenı aracıma angel yaptırmak ıstıyorum fk-depo marka varmıs ...ANGEL hakkında yardımcı olursanız cok sevınırım merceklerı ıyımıdır?far yukseklık ayarını ıcerden yapabılıyormuyuz?gece gorusu nasıldır kısacası bılen ve kullananan arkadaslardan yardım beklıyorum...

pıyasaya ben sundum uygun fıyatlarlaa ama sımdı pıyasada kalmadı bendede yok bakarsın sagda solda cıkar bı takım alırsın sana ortalama fıyatınıda yazıyım 450 lıra olması lazım

pıyasaya ben sundum uygun fıyatlarlaa ama sımdı pıyasada kalmadı bendede yok bakarsın sagda solda cıkar bı takım alırsın sana ortalama fıyatınıda yazıyım 450 lıra olması lazım

banada 450 tl fıyat verdıler :)

melii depo değilde fk markası var özden ticaret sanırım satanda almanyadan ithal diyor doğruluk payı nedir bunun?

guncel

fk depo adıyla satılıyor fk ayrı depo ayrı marka değil arkadaşlar. aksarayda alabileceğin sem tuning ve bys tuning var. kullanan kişilerin söylediklerine göre mercek kalitesi 10 numara değilse bile yinede merceksiz kullanıma göre en az %50 daha iyi orjinal mercekli farın yerini tutmasını beklemiceksin sonuçta çin malı ayrıca orjinal soketlerine takılarak içeriden far yükseklik ayarı yapabilrsiniz

fk depo adıyla satılıyor fk ayrı depo ayrı marka değil arkadaşlar. aksarayda alabileceğin sem tuning ve bys tuning var. kullanan kişilerin söylediklerine göre mercek kalitesi 10 numara değilse bile yinede merceksiz kullanıma göre en az %50 daha iyi orjinal mercekli farın yerini tutmasını beklemiceksin sonuçta çin malı ayrıca orjinal soketlerine takılarak içeriden far yükseklik ayarı yapabilrsiniz

cok saol devıl_berk22 verdıgın bılgıler ıcın ...

guncel

Özden değil de Özen ticaret var Ankara da eğer onu diyosan. Şu an bayaa popüler bir aksesuarcı oldu, herkes çok memnun. Bana da 2-3 ay önce 450 fiyat vermişlerdi.

Geri