astra h angel eyes buğu sorunu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gh912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gh912

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar astra h için fk depo marka angel eye far taktık ama buğu yaptı,bu sorunla karşılaşan varmı varsa nasıl çözeceğiz?Sitede arkasında hava tahliye kanalı var diyordu ama ben tahliye kanalını göremedim ve kendiliğinden geçmedi.

Arkadaşlar astra h için fk depo marka angel eye far taktık ama buğu yaptı,bu sorunla karşılaşan varmı varsa nasıl çözeceğiz?Sitede arkasında hava tahliye kanalı var diyordu ama ben tahliye kanalını göremedim ve kendiliğinden geçmedi.
far duylarının kapaklarında kablo cıkan yerın yanında dıkkatlı bak yapışkan var kagıt farkdılmesı bıraz zor gıbı uzaktan bakınca sankı duz zemın gıbı yapışkan kagıt var ıyı bak fk dede olması lazım sonarda junyanda var;)

far duylarının kapaklarında kablo cıkan yerın yanında dıkkatlı bak yapışkan var kagıt farkdılmesı bıraz zor gıbı uzaktan bakınca sankı duz zemın gıbı yapışkan kagıt var ıyı bak fk dede olması lazım sonarda junyanda var;)
Çok sağol,o yapışkan kağıdımı sökeceğiz?

hatta delik aç o farlarda hep olur buğu problemi :D:D:D

yapacapın tekşey buğu yaptığı zaman 10 dk komple farları açacaksın arkadan da plastik kapağı açtın mı olay tamamdır :) başka bişeyle asla uğraşma

ben orjınal cosmo farı taktım.taktırırken ıcı hafıf tozlu gıbıydı.bunu nerede temızletebılırım.yanık ıken bıraz ayarsız gıbı duruyor sankı farlar...

yapacapın tekşey buğu yaptığı zaman 10 dk komple farları açacaksın arkadan da plastik kapağı açtın mı olay tamamdır :) başka bişeyle asla uğraşma
Eyvallah çok sağol.Görüntü olarak çok güzel ama ufak sinek mide bulandırır misali biraz kafayı takmıştık.

angel farlar bi süre sonra bu gibi arızalar veriyor en kısa çözümü bu :) kısalar uzunlar komple yakılınca 10 dk işlem tamm :) eskisi gibi devam :)

siz far kapagını acmaktan bahsedeıyorsunuz galıba.ben far camını acmaktan dıyorsunuz zannettım.benım dedıgım işlemi yapmak rısklı denılıyor...

Geri