Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar astra h in uzun kisa ve sis lamabalarinin ampul tipleri nelerdir? birde beyaz isik icin hangi marka ampulu onerirsiniz ben takim olarak degistiricem kullanan arkadaslarin yorumlarini bekliyorum tesekkurler
daha ucuz birşey istersen mtec in beyaz yana ampullerinede bakabilirsin, beyaz yanan ampuller çabuk keser ,orta bir kalite monza marka xenon takmanı tavsiye ederim
beyazlrın aydınlatmaları yağmurlu havalarda çok başarısız sislerede takarsan sisli havada hiç işine yaramaz bende de astra h var kısalara philips xtreme power serisi ampul taktım yine sarı ama standart ampule gore %80e kadar daha uzun aydınlatma vaad ediyor
sarımtırak olmayan beyaz ampul olarak mtec cosmo blue'yi tavsiye ederim sarıya değil hafif maviye kaçıyor ama dediğim gibi yağmurlu havada önmünü göremiyosun onlar daha çok xenonlu araçlara uyumlu renk sisi ve uzunu olsun die satılıyor
daha ucuz birşey istersen mtec in beyaz yana ampullerinede bakabilirsin, beyaz yanan ampuller çabuk keser ,orta bir kalite monza marka xenon takmanı tavsiye ederim