Astra H Ampül tipi (yardım)??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ehkonca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ehkonca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar nette araştırdım ama net bi bilgi bulamadım. aracımın far ve sislerine beyaz ışık veren ampül takmak istiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
astra H uygun kaliteli ve ekonomik ampülleri cevap olarak yazar mısınız?

arkadaşlar yardım edecek bilen bi üyemiz yok mu?

çok yardımcı oldunuz buldum arkadaşlar teşekkürler

aydınlatma konusunda hertürlü yardımcı olurum

kısalar h7 uzun h1 sisler h3 halojen kullanıcaksan osram night breaker tavsiye ederim

tabiki benim en büyük tavsiyem kısalara xenon olur digerleri nihgtbreker olabilir

illa beyaz olsun diyede mtec super white , philips diamond vision alma dısardan baka beyaz bişi görcek am sen yolu aydınlatamıcaksın boyalı ampul onlar

ana Far Ampulleri H7 Ve Osramdan şaşma Ampul Konusunda Piyasada çin Taiwan dOldu Ama Hepsi Traş Bilgine

Okan

oto Yedek Parcaci

Istanbul

arkadaşlar teşekkür ederim bende kesinlikle osram düşünüyorum 100ytl ye hepsini night breaker ile değiştiriyorum (sis - kısa -uzun) nasıl?
ama bulamadığım bişi var park lambaları astra h da dipli mi? dipsiz mi?

aydınlatma konusunda hertürlü yardımcı olurum

kısalar h7 uzun h1 sisler h3 halojen kullanıcaksan osram night breaker tavsiye ederim

tabiki benim en büyük tavsiyem kısalara xenon olur digerleri nihgtbreker olabilir

illa beyaz olsun diyede mtec super white , philips diamond vision alma dısardan baka beyaz bişi görcek am sen yolu aydınlatamıcaksın boyalı ampul onlar
:good: :good:

Ben yepyeni birşey buldum ,hoş ancak şu anda Türkiye de satılıyor mu bilmiyorum.

http://www.tagfahrlicht.de/DE/index.html

2453049096_fcda55ef8d_o.jpg

arkadaşlar teşekkür ederim bende kesinlikle osram düşünüyorum 100ytl ye hepsini night breaker ile değiştiriyorum (sis - kısa -uzun) nasıl?
ama bulamadığım bişi var park lambaları astra h da dipli mi? dipsiz mi?

h7 30lira
h3 20 lira h1 hiç alamdım ama oda 25 olsa gerek toplamda 75 ytl ypar

kısa ve uzunları sen rahatca takabilirsin ama sisler için arabnın krikoyla kalkması gerekiyor özellikle sag taraf biraz zor hava grişi kanlları var bi ustaya 5 ytl versen takar

kısacası 80 lira max
fazldan 20 liram var diyosan yaptır :)

kısalarda 8000k mtec var osram night breaker ile uyumlu olurmu

Geri