astra h aksesuar

umittansel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşalr astra h araçlarda bırakın bardaklığı ceptelefonu bırakma yerlerini ruhsatı bile koyacak yer yok. bu sorunu sizler nasıl aştınız. biliyorsunuz bizde icat çoktur. sizler bu sorunlarınızı nasıl çözüyorsunuz burda paylaşalım.:alkis:

baba ben bişey bulamadım bu konuda varsa yardımcı olan süper olur..cep telefonunu el frenin altına koyuyorum dönüşlerde problem oluyor...pardak vs.gibi şeyler dersen onu artık yanındaki arkadaşa vermek lazım kimse yoksa bacak arasına koy baba yapacak bişey yok yaniii bu konuda bende üzgünüm..

bu cep telefonunu kangurunun karnı gibi kutular oluo klima peteğine takılan hani onlar uygun bence ;);)

Ruhsat için el freni altı en kolay kullanılacak yerdir.
Cep telefonu için se (Sigara içmeyenler için ) kültabablasını kullanabilirsiniz.
İçecekler içinse yanında kimse olmadığını düşününce bacak arası , yanında kimse varsa - yanındakini bardaklık niyetine kullanıyorsun.
0,5 pet su şisesi içinse kapıların alt kısmında zaten yer var.

El freninin altına şu kaydırmaz pedlerden koyun. Hem siz hem yanınızdaki arkadaşınız rahatlıkla cep telefonunu oraya koysun.
Pad koymazsanız, sağ-sol-fren-gaz oynayıp durur :)

Genelde el çantam hep yanımda olur, cüzdanım ruhsat ıvır zıvır içindedir. Arabaya biner binmez kapıdaki göze koyarım, gözün ön tara doğru olan yeri biraz geniştir, tam 0.5litrelik su için. Suyumuda oraya koyar, arada alır dikerim.

kapılardaki ceplere takılan ekstra cepler var. geçen bilkent real de görmüştüm...işe yarayabilir...

Maalesef aynı sorunu bizde yasıyoruz hatta bazen babamla arabaları değiştiğimizde hep aynı cümleyi duyuyorum senin arabada ne güzel bi sürü koyacak yer var :D

ben cep telefonunu koymak için( hani torpido üzerinde kaymayı engelleyen kare şeklinde bi bez gibi bir plastik var ya işte o) o plastiği aldım güzelce kestim ve küllüğün üstüne koydum oonu. şimdi telefonluğum orası hem kaymıyor hem de canım isteyince kaldırıyorum. bardak konusunu bilmiyorum henüz uzun yola çıkmadım ama bardak için Bora yı arayacağa benziyorum:(

Ruhsat ve cep telefonu için, el freni nin altını kullanıyorum. Parfüm+ pet şişe için ise kapının altındaki bölümü. Bardak lık olmadığı için maalesef yanımdaki kokpilot yardımcı oluyor. Astrayı dizayn ederlerken bu ayrıntıları gözden kaçırmaları enteresan. Kol dayama kolçağına ruhsat bile sığmıyor, sıkıştırırsam eh işte, ama ıvır zıvır şeyleri alıyor. Birde el freninin arkasında yani arkada ufak bir yer var oraya anahtarlıklar filan koyulabilir.

el freninin altına telefonu koyuyoruz koymasınada çalınca cambazlık onu oradan çıkarmak..

benim kolçak geniş ne bulursam oraya atıyorum..
ama bardaklık olmaması .. !

Geri