Astra h 2008 eksandirik dişlisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YABANCA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YABANCA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
tüm arkadaşlara merhaba.. sorunuma acil çözüm arıyorum.

2011 yılında ikinci el 38000 km de 2008 sedan astra aldım... aracı şu anki km si 64000 dür.. 60000 km de trigeri kayışını, bilyesini, devirdaim pompasını, bujilerini ve bobini değiştirdim.
Araç ilk çalıştığında ve 1100-1200 devir arasında şakırdama sesi ve araç hareket edip durduktan 30 sn sonra yine saşırdama sesi geliyordu...
Aracımı bir kaç ustaya götürdüm eksandirik dişlileri bozuk denildi. bende dişlileri 800 tl vererek değiştittirdim. değiştireli 5 gün oldu... Ancak araç ilk çalıştırıldıktan 5-6 sn kadar şakırdama sesi halen devam ediyor.. (sabah çalıştırmalarda şakırdama sesi daha belirgin) şakırdama sesi gittikten sonra yerini sanki sıkılması unutulmuş civata sesi gibi bir ses gelmeye devam ediyor.. ustaya götürdüm bir şey yok diyor.. aracı kullanan binen benim. daha önceleri böyle bir ses yoktu.. birde dişliler değiştikten sonra araç çalışır durumda iken yağ kapağını açtığımda araç kendi kendine gaz verip bırakıyor.
anlamadım gitti bu araçta bilmediğim başka arıza mı var.. bu arada arıza ışığı hiç yanmadı.. bulunduğum il balıkesir....

Geri