astra h 1.3 de yakıt sorunu var diyenlere???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06kpr19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:kop::kop::kop::kop:
sabrına hayran kaldım kardeşim:p:p:p
şaka yapmak istedim sadece :D
hakkını helal et kardeşim biraz kızdırmak istemiştim :D

erhan valla ben kızmaya baslamıstım murattan once haa :) allahım durup durup aynı seyı dıyor hastamıdır nedır dedım ıcımden hakkında kotu dusundum :(hakkını helal et emı :)

paylaşım için teşekkür ederim. araç tüketimi ile ilgili yakalamış olduğun değer gerçekten müthiş. böyle devam eder inşaallah. benim aracın değeri ortalama 5.3 ve arabam 2000 km de. easytronic olduğu için bu değeri bulmam belki çok zor ama eski arabamda Bor tasarruf sistemi olan 1020kg lik civic in 7lt yaktığını ve her 100km de 10tl fazla verdiğimi düşününce bu arabanın gerçekten az yaktığını söyleyebilirim.
paylaşımın için tekrar teşekkürler ve devamını bekliyorum.

---------------------------------------------------
astra 1.3 cdti ess. easy. K.P. 2011 şimşek gri ;)

benım araba da uzun yola cıkınca deger asagı dusuyor.sehır ıcıne gırınce ben accık sabırsızım basıverıyorum hemen 5.9a dayanıyor.5.9 oldukca ben uzun yola cıkıyorum 5.2 ye dusuyor :)

:kop::kop::kop::kop:
sabrına hayran kaldım kardeşim:p:p:p
şaka yapmak istedim sadece :D
hakkını helal et kardeşim biraz kızdırmak istemiştim :D

valla kardeşim,

Sinirlerimi M€raklı(FATİH) aldıgından sinir minir kalmadı bende altından bısey cıkacak besbellı dıyorum ama..
Fatih lede barış imzaladık en sonunda.Ama fatihin yokluguda kotu.
Onsuz çekilmiyo valla konu.:)

paylaşım için teşekkür ederim. araç tüketimi ile ilgili yakalamış olduğun değer gerçekten müthiş. böyle devam eder inşaallah. benim aracın değeri ortalama 5.3 ve arabam 2000 km de. easytronic olduğu için bu değeri bulmam belki çok zor ama eski arabamda Bor tasarruf sistemi olan 1020kg lik civic in 7lt yaktığını ve her 100km de 10tl fazla verdiğimi düşününce bu arabanın gerçekten az yaktığını söyleyebilirim.
paylaşımın için tekrar teşekkürler ve devamını bekliyorum.

---------------------------------------------------
astra 1.3 cdti ess. easy. K.P. 2011 şimşek gri ;)

Rica ederim kardeşim güncel konulara çözüm bulduk.Ne yakıyor ne yakmıyor.İsteyince her arabanın az veya çok az yakacagını kanıtlamıs olduk .
zaten bu sıteden once yakıt konusunda pek takıntılı degıldım ama burda herkez yakıttan bahsedınce ölçümü yaptık.
Valla yarı otomatık nasıl devırlerı bılmıyorum ama benım degerlerde arabanın devrı vıdeoda da var 1900 devirde falan calısıyordu.halıyle 6. vites.
Toplam 150 km yolda 6 LT yakıt.

benım araba da uzun yola cıkınca deger asagı dusuyor.sehır ıcıne gırınce ben accık sabırsızım basıverıyorum hemen 5.9a dayanıyor.5.9 oldukca ben uzun yola cıkıyorum 5.2 ye dusuyor :)

benim 5.3 lt tüketim ortalama diye yazsam da şehir dışnda otruduğumdan 90/km hız ile cc'de gidince oluyor. günlük 60km yol yapıyorum ve sadece 4 ışıkta duruyorum. bunun 6 km şehir içi sayılır. yakında biraz daha düşeceğini tahmin ediyorum. herkez çok yakıyor dese de ben benzinliden inip dizele binince bana sudan ucuz gibi geliyor.

1300kg, dizel, otomatik, 205 teker = 5.3lt.
1020kg, benzinli / bor tasarruf sistemli, manuel, 185 teker = 7.lt.

birde litre fiyat farkını koyunca gerçekten hesaplı.
diğer dizellerin ne yaktığı umrumda da değil
f.k. endeksi en iyi aracı aldığım için hiç pişman değilim. umarım forumdaki diğer arkadaşların tüketimini yakalarımda daha da keyifli olurum. :)

erhan valla ben kızmaya baslamıstım murattan once haa :) allahım durup durup aynı seyı dıyor hastamıdır nedır dedım ıcımden hakkında kotu dusundum :(hakkını helal et emı :)
helal olsun :D
:p:kop:anladım zaten öyle düşündüğünüzü :D

valla kardeşim,

Sinirlerimi M€raklı(FATİH) aldıgından sinir minir kalmadı bende altından bısey cıkacak besbellı dıyorum ama..
:D:D
işin gerçeği aracınızın yakıtı çok iyi :D
araçta çok iyi :D
alllah kaza bela vermesin ;)

valla kardeşim,

:hıh::hıh::D:D

Arada herkeste olur öyle bozuk anlar..Önemli olan nasıl bittiğidir benim için..Öyle yada böyle büyüğümsünüz yaptınız büyüklüğünüzü olay kapandı..Yanlış anlaşılmalar olmasa daha kısa sürerdi bu konu :D

:hıh::hıh::d:d

arada herkeste olur öyle bozuk anlar..önemli olan nasıl bittiğidir benim için..öyle yada böyle büyüğümsünüz yaptınız büyüklüğünüzü olay kapandı..yanlış anlaşılmalar olmasa daha kısa sürerdi bu konu :d

valla fatihcim sayende 2 gundur hit konu olduk :)
listenin ustunden aşağiya inmiyoruz.

:)

Geri