arkdaslar askerden yeni geldim askere gitmeden önce 2008 astra gtc turbo 1.6 çok hosuma gidiyodu simdi de gidiyo gerçi almak istiyorumda kafamda bazı sorular var onları soracagım bi arkadas arıyorum
1. bu araçlarda bilinen bi sorun var mı sürekli tekrarlanan
2. araç normal sürüste ne kadar agrasif sürüste ne kadar yakıyor fabrika çıkısı diil gerçek rakamlar ltf.
3. spor tusu sanırsam her aaraçta yok bu tus o kadar önemlimi ve farkı ne
4. yalnıs hatırlamıyosam arabada anti patinaj sistemi var ve bildiğim kadarıyla kapanmıyor kapata bilen arkadaslar var mı
5. arabaya ne takılırsa takılsın sanırsam arıza lambası yanıyor bunuda önleyen arkadaslar varmı
6. 2009 ile 2008 arasında büyük fark varmı
7. bu araca en az 10 sene binmeyi düsünüyorum sizce bu mantıklımı simdiden çok saolun arkdaslar ilk araba mı alacağım için heycanlıyım ve çok ince eleyip sık dokuyorum simdiden sağolun tşk.
1. bu araçlarda bilinen bi sorun var mı sürekli tekrarlanan
2. araç normal sürüste ne kadar agrasif sürüste ne kadar yakıyor fabrika çıkısı diil gerçek rakamlar ltf.
3. spor tusu sanırsam her aaraçta yok bu tus o kadar önemlimi ve farkı ne
4. yalnıs hatırlamıyosam arabada anti patinaj sistemi var ve bildiğim kadarıyla kapanmıyor kapata bilen arkadaslar var mı
5. arabaya ne takılırsa takılsın sanırsam arıza lambası yanıyor bunuda önleyen arkadaslar varmı
6. 2009 ile 2008 arasında büyük fark varmı
7. bu araca en az 10 sene binmeyi düsünüyorum sizce bu mantıklımı simdiden çok saolun arkdaslar ilk araba mı alacağım için heycanlıyım ve çok ince eleyip sık dokuyorum simdiden sağolun tşk.