- Konuyu Başlatan
yokmu baska fikir verebilcek bilgi verebilcek arkadas 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gıcırtı koltuklarda vardı.
gerçekten çok iyi incelemen gerek kaza durumunu.
benimkinde birkaç parça boya vardı mesela ama ufak tefek vurma sürtme harici kazası yoktu.
bende gtc düşünüyorum 1.6
makıneyi çıkarttırıp c20xe koydurucam turbolatıp en az 300 şöle sende yap
kasa nefis makıne puah gtc de
Arkadaslar ASTRA GTC 1.6 Sport almayi dusunuyorum.. Sitelere biraz goz attimda sagda solda 3 5 arac gordum..
Ortalama fiyatlar 25 28 arasi.. 2006 2007 model arasi dusunuyorum ancak ortalama kilometreleri 50 bin ile 80 bin arasinda sizce sorun olurmu ?? Bu araclara ortalama ne kadar verilebilir falan. Bana biraz bu konuda fikir verirseniz cok sevinicem arkadaslar tesekkurler..![]()
Ben de bir ara düşünüyordum ama vazgeçtim. GTC iyi araç ancak 1.6 atmosferik aldığında o spor görünümün vaad ettiklerini alamıyorsun. Gelip seni pug 307 HDI, ford focus CDTI lar geçince üzülürsün. Bir de astra kasa değiştirmiş ve 1 yıl sonra yeni GTC çıkacakkken bu riske girme derim. Bırak yeni GTC bir çıksın, çıkınca H kasa GTC ler mutlaka daha da ucuzlayacaktır, belki şimdi ayırdığın parayla o zaman 1.6 Turbo alabilirsin.
izmirde nerede oturousun? var bende GTC bak istersen bi, irmscher dizayn, 18 siyah bsa jant, 35mm yay filan, özelden msj atabilirsin istersen... hem bi fikrin olmuş olur hem sana gtc hakknda detaylı bilgi verebilirim...(izmir ekonomide okuorum, izmirdeyim yani)