Astra GTC almayi dusunuyorum goz atarmisiniz.

halukkeskin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar ASTRA GTC 1.6 Sport almayi dusunuyorum.. Sitelere biraz goz attimda sagda solda 3 5 arac gordum..

Ortalama fiyatlar 25 28 arasi.. 2006 2007 model arasi dusunuyorum ancak ortalama kilometreleri 50 bin ile 80 bin arasinda sizce sorun olurmu ?? Bu araclara ortalama ne kadar verilebilir falan. Bana biraz bu konuda fikir verirseniz cok sevinicem arkadaslar tesekkurler.. :confused:

Son düzenleme:
Turbo dusundum ama fiyat olarak fazla geliyor ayrica cok az turbo var satilik olarak gorebildigim :S yakit acisindanda fazla problem yasarim diye dusundum. performans acisindan cok yuksekte gozum yok. :)

O zaman GTC sport al. Sport tuşuyla aracın sürüş özellikleri ve perfonmansına etki edebiliyorsun. Yani normalde 100 hp olan motor, sport tuşunun aktif olmasıyla 115 hp e çıkarbiliyor, direksiyon, amortisörler sertleşiyor..

Evet zaten Sport dusunuyordm onu eklemeyi unutmusum tesekkur ederim :) acaba 2006 2007 model aracta 50 bin ile 80 bin KM arasi iyimi sence ? bu konularda bilgin varmi. tek yardimci olmaya calisan sensin su anda :) bide bu arac icin ortalama fiyat hakkinda bilgin varmi acaba.

yaklaşık 4-5 ay önce ben 2007 model gtc sportumu sattım.

araç 65000 km.deydi.

2006-2007 için 60000-70000 arası fena değil.

ancak aracın durumu çok önemli nasıl kullanıldığına dikkat etmeniz gerekir.

benim araçta genelde bir sorun yoktu.

temiz bir araç bulabilirseniz tavsiye ederim.

beş ay önce gelseniz benimkini verirdik...

fiyat ise tamamen aracın durumuna bağlı, ben 25 e yakın bir mablağa satmıştım ama 29 dan başladım sonunda sıkıldım ve sattım

hubus cok tesekkur ederim bilgi icin :) umarim bende 25 26 ya tertemiz bi tane alabilirim.. peki aracta herhangibi gicirti tikirti varmiydi ? en buyuk takintim budur :S

Gözüne kestirdiğin gtc' nin her tarafına baktır ! Öyle hemen alma, istanbul da çoğu gtc kazalı, dikkat et, fiyatlarına da sahibinden.com a gir bak, ortalama bi rakam kafanda oluşur zaten..

İzmir deymişsin yaa, pardon istanbul dasın sandım :) Olsun yine de her tarafına baktır :)

Sahibindene girip baktim 2 3 tane tertemiz gorunen var ama gidip bakmadan anlayamayiz tabiki . Acikcasi korkuyorum pek anlamiyorum cunku araclardan. Izmirden istanbula gelicem sanirim GTC almaya.. Izmirde cok az gtc var :D

Geri