Astra gsi geleneksel benzin kokusu !!!

armageddon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu benzin kokusu olayını böyle bir ortamda kesin olarak çözmemiz lazım.Ustaların ve benim bilmediğim bir şeyler varsa lütfen yardımcı olun.Aracım dohc motor.Daha önceki aracımdada yaşıyordum aynı olayı fakat baktırmamıştım.Özelllikle sıcak havalarda öyle br koku geliyor insanın kendini atası geliyor arabadan.Camı açmazsanız herşey yolunda.Daha önce bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarım hallettilerse lütfen yardım.

Bu konuyu dün veya evelki gün aciklamistim,baska bir konumda..
Büyük ihitmal tank havalandirma borusundan olabilir,hortumda yirtik olabilir, birde tank kapaginin contasindan...bu kapagin contasindan benzin kokusu iceri girer...tank kapagini degistir veya contasini...Havalar isinmasindan benzinin genlesmesinden ve buharlasmasindan dolayi yaz aylarinda contadan benzin kokusu cikar ...tipik opel hastaligi diyebiliriz.

peki contadan çıkan benzin kokusuna bir şey yapabilecekmiyiz yoksa kader mi diyeceğiz? :)

Vallah ya contayi degistireceksin veya yeni tank kapagi..

Bu konuyu dün veya evelki gün aciklamistim,baska bir konumda..
Büyük ihitmal tank havalandirma borusundan olabilir,hortumda yirtik olabilir, birde tank kapaginin contasindan...bu kapagin contasindan benzin kokusu iceri girer...tank kapagini degistir veya contasini...Havalar isinmasindan benzinin genlesmesinden ve buharlasmasindan dolayi yaz aylarinda contadan benzin kokusu cikar ...tipik opel hastaligi diyebiliriz.
benımde öyleydı arakadaşa katılıyorum benzin deposu kapagını degıstırdım sorunum cozuldu sıcak havada hıç cekılmıyor benzın kokusu vırajlarda depo calkalandımı daha cok koku verıyo :)
deponun kapagını degıstır 10 15 ytl bırseydı gecen sene degıstırdım ben ıstersen yenısıyle eskısını karsılastır contasını bıtık oldugunu görucen zaten;)

valla gidecem alacam şimdi depo kapağı.İnşallah kesilir :)

Kardesim,
Nasil benzin kokusu hal oldumu?Kapagi degistirdinmi?

Kardesim,
Nasil benzin kokusu hal oldumu?Kapagi degistirdinmi?

Değiştirdim valla.Bunca zaman boşuna kafa çekmişiz benzin kokusuyla :)
10 liraya aldım taktım 2.günü bugün maşallah koku falan kesildi.teşekkürler

Değiştirdim valla.Bunca zaman boşuna kafa çekmişiz benzin kokusuyla :)
10 liraya aldım taktım 2.günü bugün maşallah koku falan kesildi.teşekkürler

Gecmis olsun...sevindim kokudan kurtuldugun icin,dedigim gibi koku tank kapaginin contasindan....:):)

Gecmis olsun...sevindim kokudan kurtuldugun icin,dedigim gibi koku tank kapaginin contasindan....:):)

neye üzülürüm biliyormusun? Benim eski aracımdada vardı aynı problem 3 sene hücrelerimi öldürdü valla.Bu opelim bizi bi araya getirdi ya artık sorundan falan korkmaz oldum :) Tekrar teşekkürler.

Geri