astra gsi devir saati bağlama?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gencomx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gencomx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1994 model astra gsi aracım için devir saati aldım montajını bitirdim ışık elektrik ve şaseyi bağladım ancak devirle ilgili olan kabloyu nereye bağlayacağımı bilmiyorum kaputun içine kadar kabloyu çektim bu konuda bilgisi olan varmı acaba burda 1-2 elektrikçiye götürdüm şarj dinamosu sökülecek falan dediler pek mantığıma sığmadı şimdiden teşekkürler.

sağ tarafda ecu nun olduğu yerde ecu tesisatı ile araç tesisatının birleşdiği yerde 3 adet fişin olduğu yerdeki yeşil kablo devir dir ordan alabilirsin.

peki aracın devirine bir etkisi olurmu? yani ona bağlayınca devirde yanlış gösterme olabilirmi.

yok paralel alıcaksın bir sıkıntı yaşamazsın
diğer bir altarnatifin ise kadrandan almak karanın arkasındada yeşil kablo devirdir
bi sıkıntı yaşamazsın

ecudan çıkan yer dediğiniz kaputun içindemi arac içindemi bulamadım kabloyu tam tarif etme şansınız varmı?

şimdi ,
arabanın ecusunu sökdüğünüz yeri düşünün
orda benzin rölesi ve yanında 3 tane daha soket vardır bu 3 soket araç içi tesisata bağlanır
bunlardan birinde yeşil olan bir kablo vardır bu kablodan paralel çekiceksiniz kaputun içinde felan değil dediğim gibi araç içinde hemen ecunun yanındadır.

yardımlarınız için çok teşekkürler bakıp haber vereceğim. iyi günler.

yeşil kabloya bağladığımız zaman aracın orjinal devir göstergesi stop ediyor diğer devir saatide çalışmıyor :S nasıl olacak anlamadım?

kendi arabamdada apexi avcr var yeşil kablodan aldım bir sıkıntı yok,
birde kadrandan paralel almayı deneyin.

Geri