1 Tem 2007 #1 gokalp Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2006 Mesajlar 8,949 Tepkime puanı 0 Puanları 36 bu 2 tuşa birlikte basınca garip rakamlar çıkıyor anlamı nedir acaba ?
1 Tem 2007 #2 M.YILDIZ Forum USTA'sı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2006 Mesajlar 6,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 yanılmıyorsam seri numarası
1 Tem 2007 Konuyu Başlatan #3 gokalp Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2006 Mesajlar 8,949 Tepkime puanı 0 Puanları 36 üstad bazı rakamlar değişiyor bazen 47 oluyo bazen 45 biyerin ısısı falan mı ki? istersen bi dene sende
üstad bazı rakamlar değişiyor bazen 47 oluyo bazen 45 biyerin ısısı falan mı ki? istersen bi dene sende
1 Tem 2007 #4 M.YILDIZ Forum USTA'sı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2006 Mesajlar 6,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 gokalp' Alıntı: üstad bazı rakamlar değişiyor bazen 47 oluyo bazen 45 biyerin ısısı falan mı ki? istersen bi dene sende Genişletmek için tıkla ... 1 kere denemiştim bırkere daha bakım. klimada felanda cıkıyordu o numara ama o passatta oluyordu benım opelın klıma ekranında bı deneyım bıde
gokalp' Alıntı: üstad bazı rakamlar değişiyor bazen 47 oluyo bazen 45 biyerin ısısı falan mı ki? istersen bi dene sende Genişletmek için tıkla ... 1 kere denemiştim bırkere daha bakım. klimada felanda cıkıyordu o numara ama o passatta oluyordu benım opelın klıma ekranında bı deneyım bıde
1 Tem 2007 Konuyu Başlatan #5 gokalp Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2006 Mesajlar 8,949 Tepkime puanı 0 Puanları 36 astrammm' Alıntı: 1 kere denemiştim bırkere daha bakım. klimada felanda cıkıyordu o numara ama o passatta oluyordu benım opelın klıma ekranında bı deneyım bıde Genişletmek için tıkla ... yol bilgisayarında yazıyor da orda 4 grup yada 5 grup tan oluşan rakamlar var hepsi farklı farklı şeyleri gösteriyor
astrammm' Alıntı: 1 kere denemiştim bırkere daha bakım. klimada felanda cıkıyordu o numara ama o passatta oluyordu benım opelın klıma ekranında bı deneyım bıde Genişletmek için tıkla ... yol bilgisayarında yazıyor da orda 4 grup yada 5 grup tan oluşan rakamlar var hepsi farklı farklı şeyleri gösteriyor