Astra G yol bilgisayarı kullanımı

burock2000

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hep sorun hep sorun mu olacak :)

Neyseki bu sefer soracağım şey sürüşle ilgili değil. Malum silecek kolundaki düğmeye basarak çeşitli bilgiler görüyorum. Mevcut yakıtla gidilecek menzil bilgisi, ortalama hız, anlık tüketim vb. gibi, fren kontrol uyarıları vs. gibi yazıların değştirildiği düğme. Bu düğme büyük olan. Bir de onun arkasında yukarı ve aşağı tuşları olan bir düğme var. Bu düğme ne işe yarar? Bi kere basayım dedim uzun mu ne bastım ekrandaki bir bilgiyi sıfırladı, neyse dokunmayayım dedim. Sorarım dedim. Bu yol bilgisayarını tam fonksiyonlarıyla nasıl kullanabilirim ?

Kullanma kılavuzum yok bu arada.

çok sağol makbule geçti. arama yapmıştım ama bulamamıştım. opele mail atıp istemeyle ilgili bir konuydu bulduğum. bu çok iyi oldu.

Opel Astra CD (G kasa) yol bilgisayarının ekranını Kayseri veya yakın vilayetlerde tamir ettirebileceğimiz iyi bi servis (opel ustası) var mı ?????

Ben Konya'da yaptirmistim. 2 senedir sorunsuz kullanıyorum. Ancak yol bilgisayarının tamir olması için daha önce tamir görmemiş olması gerekiyor. Diğer aracimda da yavaş yavaş başladı silinmeler. Onu da yaptırmayı düşünüyorum.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri