astra g yol bilgisayarı aranıyor!!

aliyagiz84

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim yolbilgisayarı takılma yaptı kendim telefon tamircisiyim. açıp bakayım dedim. filmi gitti gidiyomuş, temelli gitti :( şimdi almanyadan getirtsek uymama şansı oluyomu? veya oluyosa neye göre getirtecez? netten baya bi araştırdım çıkmacıları aradım kimsede yok.
Antalya yetkili servise sordum 1430tl diyor:eek: yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler..

1.200 lira demiştiler bana da. Almanyadan alabilirsiniz. Ama önce ekranınızı tam olarak anlatın. 32 pinli mi ve mid mi? elinizdekiyle birebir aynısını alırsanız sorun olmaz. almanya ebayda sıfırları 300 euroya kadar satılıyor.

evet kardeşim muhtemelen 32 pinli. arkasında küçük kabartmalı bi 32 birde 16 rakamları var alt alta. Antalya sanayi sitesine gidip oraları bi araştırma niyetim var. Arkadaşımın biri orda bulursun dedi ama bilmiyorum. Antalyalı arkadaşlarımızdan bilgisi olan varsa çok makbule geçecek.

arkadaşlar yolbilgisayarını buralardan bulamadım. almanyadan ebaydan bakıyorum ama pinleri tuttuğu halde arkasında GM ile başlayan seri nosu farklı. bunu getirtsek çalışırmı? yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı? şimdiden teşekkürler..

ustam güzel ve akılcı bi çözüm. ilk önce tebrikler. youtube de bi ara görmüştüm böle bişey. ama bütün özellikleri çalışıyomu ve konsol biraz daha yüksek olduğundan ekranın arka tarafı nasıl duruyo. bunlar merak konusu. ayrıca taa vektra b nin ki uyuyosa programlamayla falan pinleri denkgeldiği halde seri nosu uymayan astra g ninki uymazmı acaba.?
http://cgi.ebay.de/MID-BC-BORD-COMP...temQQptZAuto_TFT_Monitore?hash=item5ad68342a5

ustam güzel ve akılcı bi çözüm. ilk önce tebrikler. youtube de bi ara görmüştüm böle bişey. ama bütün özellikleri çalışıyomu ve konsol biraz daha yüksek olduğundan ekranın arka tarafı nasıl duruyo. bunlar merak konusu. ayrıca taa vektra b nin ki uyuyosa programlamayla falan pinleri denkgeldiği halde seri nosu uymayan astra g ninki uymazmı acaba.?
http://cgi.ebay.de/MID-BC-BORD-COMP...temQQptZAuto_TFT_Monitore?hash=item5ad68342a5

Bunlar seri nosuna göre çalışmıyor.
parça adaptasyonu yok yani. ekranı takın çalışır.
Yalnızca motor tipine göre yakışı dogru göstermesi için 2.5 2.0 , 1.6 olması kodlanıyor
ilandaki de uyar ama bunlar 2 tip bide navigasyonlu ekran var onu takarsanız teyp bilğilerini göremiyorsunuz ilandaki arkadan belli olmuyor sormak gerek.
Ama bu ekranlar kronik sorunlu. okadar para verip alacaksınız ama onunda nekadar çalıçacağı belli değil scak soguktan board filmi zamanla brakıyor.

p5040034vl5.jpg

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim ustam bilgi için. dediğin doğru bozuk çıkabilir ama napayım bilmiyorum. aramadığım çıkmacı kalmadı. kimsede yok. sizin taktığınız yolbilgisayarı tam fonksiyonlarıyla çalışıyo mu? olmazsa sizin yolunuzdan gidecem..

bulmanıza gerek yok kardeşim biz tamirini garantili yapıyoruz sorunsuz kullanırsınız tel nomu bırakıyorum. 0........ oto gösterge yolbilgisayarlari tamiri.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:08 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:01 ----------

Çikma cİhazlarda sorun yaŞaya bİlİrsİnİz bİz tamİrİnİ sorunsuz ve teste tabİ tutarak yapiyoruz .garantİsİnİde verİyoruz 1 gÜn İÇİnde teslİm yapliyor tel no..........herkese kolay gelsİn.

Geri