astra g yerden yüksekliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sefauner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sefauner

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaslar iş yogunlugunda dolayı bayagıdır katılamadım aranıza.son gunlerde bı seye takıldım astra g arcım önden yere cok yakın bazen altı yere vuruyor hatta tamponu catlattım dun yıne bı cukurdan gecerken altı vurdu. baska astralarza bakıyorum benımkınden yuksek gıbı bunun yerden yukseklıgı ne olmalı ayrıca ustaya sordum ön amortısorler cok esnıyor ısı bıtmıs ondan dedı bana yardımcı olursanız sevınırım

astralar o kadar alçak değildir. teknik özelliklerinde 16 cm yükseklik görünüyor. ben nerdeyse yaylaya çıktım altını vurmadım. bir sıkıntı var gibi

astralar o kadar alçak değildir. teknik özelliklerinde 16 cm yükseklik görünüyor. ben nerdeyse yaylaya çıktım altını vurmadım. bir sıkıntı var gibi
evet sıkıntı var ama ustanın dedıgı gıbı amortısor bıraktı yuk yaydamı acaba ön tarafı sallayınca bayagı esnıyor normalde öle olmaması mı lazım

G kasa, yine o kadar alçak değil hocam ama F kasanın 1.4 gl modeli 175/70/13 orijinal lastik ebatlarıyla gerçekten çok alçak. Ama sadece ön kısın alçak arkada sıkıntı yok. Ben de şüphelenip ustalara göstermiştim bir şey yok dediler. Hatta serviste denk gelen aynı arabaları incelerdim hepsi aynıydı. Benimkinde karter muhafaza var ve en ufacık bir şeyde dikkat edilmezse sürter. örneğin kenarları çökmüş ortası kalkmış bir yolda ben ortalayıp gidemem küçük bir kalkıklık olsa bile sürter.

amortisörlerin işleri bitmiş tahminen ;)

Geri