Astra G ye renault 9 termostatı takan var mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lyolcul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lyolcul

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar renault 9 termostatı malum hortum içine takıldığı için neredeyse tüm marka ve modellere uyumlu ve çok da ucuz :) hiç aracına takan oldu mu acaba?

Arkadaşlar renault 9 termostatı malum hortum içine takıldığı için neredeyse tüm marka ve modellere uyumlu ve çok da ucuz :) hiç aracına takan oldu mu acaba?

Takan birini gordum forumda biyerde ama nerde hatirlamiyorum.kafami kurcalayan sey ise hortuma takildigi icin motordan bir miktar uzaklasicak ve motor isindiginda termostat borudaki suyun isinmasindan sonra isinip acilacak.yani o aradaki borudaki suyun isinmasi ne kadar sure etkiler termostatin acilmasini ne kadar geciktirir... Ben buna takildim.birde bu termostatin capi kac mm? Bide kac derece?

Vectra b ye taktım ben....Ama benm aracın hortumuna sığmadığından yeni hortum aldım taktım..

bende bir ara sanayide ustama birşey sorduğumda termostat değişimi iyi olur diyince alıp değiştirmiştim. pahalı bir parça olsa aklımda yer ederdi :) opel yan sanayi parça takınca bile verim alınamayanbir araçken sırf ucuz diye başkaaarabaların parçalarını takip macera aramaya gerek yok bence. zaten parçanın orjinali pahalı değil.

Brodway 86 derece diye biliyorum.

Geri