Astra G ye lpg yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astracı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astracı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2000 model astra cd 1,6 16 V aracıma lpg taktırmak istiyorum.Ancak forumda bazı arkadaşlar araçlarındaki lpg sisteminin sıralı olmadığını söylüyor.Benim aracımada düz sistem lpg takılabilirmi?Her iki tip sistemin arasındaki farklar nelerdir?Fiyat farkı ne kadar? Biraz fazla soru sordum galiba.Kusura bakmayın arkadaşlar.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler. :help:

benim aracımdaki sıralı değil ve ben 2 yıldır kullanıyorum tık demedi daha hiçbir sorunla karşılaşmadım.
sıralı ile düz arasında yaklaşık 1000 YTL gibi bir fark var.
ama ne yaptırırsan yaptır işinin ehli usta birisine yaptır.
(aracım 99 astra gl g kasa)

Manifold plastik değilse ikisi arasında seçme şansınız var +/- 1000 ytl :)
Eğer sıralı taktırırsanız laptopla program yüklüyorlar ve bir daha hiç gaz ayarı vs gerektirmiyor ayrıca sistem de performans olarak biraz daha iyi diyorlar.
Bu arada hangi sistemi taktırırsanız taktırın depodadaki kafaya mutlaka kesici takmalarını isteyin bu hem can güvenliği için hemde muayene için şart bi durum

bence 1000 ytl fazla verip sıralı taktırmak daha mantıklı sonuçta daha sonra çıkmış ve daha uygun bi teknoloji yani daha güzel bi sistem

normal(sıralı olmayan) sistem; karbüratörlü sistemin, enjeksiyon sistemine adapte edilmiş hali olduğu söyleniyor. ama sıralı sistem tamamen farklı. öncelikle kendi ecu su var ve hassas ayar yapılıyor. performans kaybı da hissedilemeyecek kadar az. fiyatı biraz fazla ancak avantajı daha çok. tabi en önemlisi sistemi takacak kişinin kasap değil usta olması gerek. yoksa düzeltene kadar çok uğraşırsınız.

Sıralı taktırmanı tavsiye ederim.Aynı arabada bende sıralı sistem kullanıyorum sorun yaşamadım.Hem ekonomik hemde performanstan kayıp yok denecek kadar az.

Sıralı taktır aracı çok kullanıyorsan 1 senede parasını amorti eder ama yılda 10.000 km az kullanıyorsan orjinalini bozma derim ben

Ya arkadaşlar,
Forumumuzda en az 15 Başlık açılmıştır LPG ile ilgili...

ARAMA BUTONUNA TIKLAYIP:
LPG yazıp aratmak çok mu zor?

Artık insanlar aynı şeyleri cevaplamaktan sıkıldı diye düşünüyorum...
Bence LPG yazıp aratın, Çok daha YARARLI cevaplar ve ARAŞTIRMALAR bulacaksınız ;)

Geri