astra g ye cd/mp3 teyp takılması

murathanouz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bu cd çalar fm tranformatorlerden bıktım,onuniçin ucuz yollu bir mp3 çalarlı teyp almak istiyorum.bunun altta çakmak girişinin üstündeki teyp boşluğuna taktırıcam ama sütteki orjinal teybide söktürmiyeceğim ve faal olmasını istiuyorum.yani bazen birini bazen birini dinleyeceğim.bir elektronikçi arkadaşla görüştüm yanlışlık ikisini aynı anda çalıştrırsan ikisininde çıkışı yanar diyor.bunun için amfi takmak gerekiyormuş.ben ise böyle fazla pahalıya kaçsın istemiyorum.daha önce böyle bir sistem yaptırıpta kullanan varmı.varsa nasıl kurdur du ?

Masraf yapmak istemiyosan; Orjinalin yerine tak bi mp3 lü teyp ama direksiyondaki kumandaları kullanamazsın. Satacakkende orjinalini takarsın en çok 20 ytl sök-tök parası verirsin o kadar. Yada benim gibi kaset kitiyle beraber bi mp3 player alırsın olur biter.

Son düzenleme:
eldeki imkanları kullanalım diyosan kolonları iki iki kullanabilirsin. arka iki kolonun kablolarını dibinden söküp kolon teyip arasına yeni kablo çektirip yapabilirsin veya direk orjinal radyosunun arkasından kabloları kestirebilirsin ama kesik kablolar pek hoş bi fikir deil :( ilki daha makul yinede sen bilirsin

eldeki imkanları kullanalım diyosan kolonları iki iki kullanabilirsin. arka iki kolonun kablolarını dibinden söküp kolon teyip arasına yeni kablo çektirip yapabilirsin veya direk orjinal radyosunun arkasından kabloları kestirebilirsin ama kesik kablolar pek hoş bi fikir deil :( ilki daha makul yinede sen bilirsin

switch felan yapsak olurmu acaba.

yanlış mıyım bilmiyorum ama ne gerek var ki iki teyibe???ben değiştirttim hiçbir sorun olmuyo...zaten eski teyibin daha iyi olsa yenisini takmazsın...satarkende orjinalini takarsın olur biter...orjinallikten hiçbişey kaybetmezsin.tabi karar senin.kolay gelsin

yanlış mıyım bilmiyorum ama ne gerek var ki iki teyibe???ben değiştirttim hiçbir sorun olmuyo...zaten eski teyibin daha iyi olsa yenisini takmazsın...satarkende orjinalini takarsın olur biter...orjinallikten hiçbişey kaybetmezsin.tabi karar senin.kolay gelsin
direksiyon kumandasını diğer teyplerde kullanamıyoruz ki? en azından radyoda bile kullanması güzel oluyor :)

pioneer ın direksiyon kumandası mevcut.ya bi düğmeye de elimizle basarız nolcak sanki...ayrıca forumda sonradan takılan bu teyipler için direksiyon kumandasını bu teyibe bağlama aparatı satıldığını okudum.yani öyle bişey var ama bence teyip değiştirmek daha mantıklı.bende pioneer 7750 var ve kumandasıyla kullanıyorum çok da memnunum:D

slm

aynı sistemi ben yaptırdım.orjinal teyp duruyor ve alttaki cebe mp3 çaları monte ediyolar.iki teybin çıkışlarını bir röleye bağlıyolar röleden alınan çıkışlarda kolonlara bapalnıyo.mp3 çaları açınca orjinal teybin ses çıkışını kapatıyo röle.toplam 50 ytlye yaptırdım.şimdi arabada radyo kaset cd ve mp 3 çalarlı bi sistem oldu 1.5 yıldır kullanıyorum çok şükür bi problem yaşamadım.tek kusur mp3 çalar altta çok ısınıyor.

sony teyplerde aparatınıda baglatırsanız ( ekstra ücret ) direksiyon kumandasını kullanabilirsiniz.
alttaki bosluga da orjinal cd saklama aparatı yerleştirirsiniz.
2 teyp birden kullanmak ?????

sony teyplerde aparatınıda baglatırsanız ( ekstra ücret ) direksiyon kumandasını kullanabilirsiniz.
alttaki bosluga da orjinal cd saklama aparatı yerleştirirsiniz.
2 teyp birden kullanmak ?????

aparat yanında mı veriliyor yoksa ayrı kolayca bulunuyor mu?
Fiyat model öneri var mı?teşekkür.

Son düzenleme:
Geri