Astra G Yaz Kaçirma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jetblack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jetblack

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Mrb Benim 2002 Model Comfort Aracim Var Muhtemelen Araç Yağ Müşirinden Siziyor çünkü Degiştirmedigim Conta Kalmadi Bana Müşirin Orjinal Parçasi Işciliği Neye Patlar Yardimci Olursaniz Sevinrim.

benim corsanınki 16 ytl idi. 20 de işçilik aldılar. o parçanın orjinali yan sanayisi var mıdır bilmem ama basit bişey, yani orjinal olmasa da olur.

Tşk Arkadasim Sizintiyi Bir Türlü Durduramadi Ustalar Umarim Bu Kez Olucak ..

yag sızıntısı krank keçesinden olabilir. onun takılması içinse şanzumanın sökülmesi gerekir. bende yazın değiştirdim keçeyi yağ sorunu çözüldü

Arkadaşlar Mrb Benim 2002 Model Comfort Aracim Var Muhtemelen Araç Yağ Müşirinden Siziyor çünkü Degiştirmedigim Conta Kalmadi Bana Müşirin Orjinal Parçasi Işciliği Neye Patlar Yardimci Olursaniz Sevinrim.
yağ pompası contası değişmediyse ordan kaçırıyordur çünki astralarda çok olan arızadır kağıt conta vardır sac conta takılacak.

tansu ustam

bana kaç para masraf açar

iki conta ve kece değiştirmiştim işçilik dahil 200 ytl ödedim ben

astramm ;
Nekadar sürede nekadar yağ eksiltiyor.

benim araba 3000 km de yaklaşık 1litre yağ eksiltti. İlave ettim 1000 km yol yaptım şuanda eksiltme yok. arabanın altına baktım herhangi bir yağ kaçırma yok sanırım yakıyor.

mustafa 57 kardeş

yag yaktıgı anlamak için eksoza bak bide yolda aracı devirden düşürken arkaya bak baya bir duman atar bu demekkı kesın hararetten silindir kapagı çürümüş 1300 kadar masraf yanii

Geri