20 Şub 2009 #1 S selami352 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Şub 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Selam arkadaslar Astrama buyuk ekran takmak istiyorum. Beni izleyin... Once teyibi çikarin Havalandirma deliklerini 45° asagi çevirip çekin Orta dugmeyi ust ve alt tirnaklari sikarak çekin Alttaki cd kutusu 4 tirnak ile tutuyor Bu ufak parçayi ince tornavida ile bu sekilde çikarin...
Selam arkadaslar Astrama buyuk ekran takmak istiyorum. Beni izleyin... Once teyibi çikarin Havalandirma deliklerini 45° asagi çevirip çekin Orta dugmeyi ust ve alt tirnaklari sikarak çekin Alttaki cd kutusu 4 tirnak ile tutuyor Bu ufak parçayi ince tornavida ile bu sekilde çikarin...
20 Şub 2009 Konuyu Başlatan #2 S selami352 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Şub 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Alttaki bu iki vidayi sokun. T20 TORX tornavida gerekiyor. Teyibin arkasinda iki vida daha var. Havalandirma sistemini çikartmak için yukarida iki tirnagi kaldirin ve dugmeleri itiniz ayni zamanda.... Ayni sekilde alttada iki tirnak var. Dugmeleri iyice içerir itiniz.
Alttaki bu iki vidayi sokun. T20 TORX tornavida gerekiyor. Teyibin arkasinda iki vida daha var. Havalandirma sistemini çikartmak için yukarida iki tirnagi kaldirin ve dugmeleri itiniz ayni zamanda.... Ayni sekilde alttada iki tirnak var. Dugmeleri iyice içerir itiniz.
20 Şub 2009 Konuyu Başlatan #3 S selami352 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Şub 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ust tarafi çikartmak için sert bir sekilde çekin. Dikkat edin !! Ekran kablosunu koparmayin !! Ust kismi tutan tirnaklar Ekran kablosunu çikartmak için tirnaga basip ufak kolu yukari dogru çekin. Simdi klima sistemini sokelim Klima sisteminde 3tel ve bir ceryan baglantisi sokulecek
Ust tarafi çikartmak için sert bir sekilde çekin. Dikkat edin !! Ekran kablosunu koparmayin !! Ust kismi tutan tirnaklar Ekran kablosunu çikartmak için tirnaga basip ufak kolu yukari dogru çekin. Simdi klima sistemini sokelim Klima sisteminde 3tel ve bir ceryan baglantisi sokulecek
20 Şub 2009 Konuyu Başlatan #4 S selami352 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Şub 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Sari çizgileri izliyerek kesin Kestiginiz parçalari kaynak makinesi ile geri yapistiriniz Bitirdiginizde buna benziyecek. Artik boya veya deri kaplama isine baslaya biliriz
Sari çizgileri izliyerek kesin Kestiginiz parçalari kaynak makinesi ile geri yapistiriniz Bitirdiginizde buna benziyecek. Artik boya veya deri kaplama isine baslaya biliriz
20 Şub 2009 Konuyu Başlatan #5 S selami352 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Şub 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Kestiginiz HIC BIR PARCAYI ATMAYIN !! Hepsini geri kullanmaniz gerek yoksa çok bol olur !!!
20 Şub 2009 Konuyu Başlatan #6 S selami352 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Şub 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Once ust kismi yapistiyorum sonra isitarak geri kalani yapistirip kesiyorum.... EVET!!! Artik guzel bir teyip veya lcd ekran takabiliriz....
Once ust kismi yapistiyorum sonra isitarak geri kalani yapistirip kesiyorum.... EVET!!! Artik guzel bir teyip veya lcd ekran takabiliriz....
20 Şub 2009 Konuyu Başlatan #7 S selami352 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Şub 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Kusura bakmayin arkadaslar ama daha çok, fotograf çekemedim. Bir sonraki modiyyemde daha fazla detay veririm
Kusura bakmayin arkadaslar ama daha çok, fotograf çekemedim. Bir sonraki modiyyemde daha fazla detay veririm
20 Şub 2009 #8 yezocan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 5,339 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Eline sağlık
20 Şub 2009 #9 turkerrr Kayıtlı Kullanıcı 52-Ordu Katılım 23 Kas 2007 Mesajlar 2,393 Tepkime puanı 0 Puanları 36 güzel olmuş güle güle kullanın...
21 Şub 2009 Konuyu Başlatan #10 S selami352 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Şub 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Tersekkur ederim arkadaslar