Astra g titreme ve tekmeleme hastaliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ob51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardes usta aramana gerek yok.nerde taktırdın hangi servislere gittin bana bi mesaj at ben seni atikerin turkiyedeki en iyi ustasına yonlendirecem.beraberde gidebiliriz.bende taktırdım cok ama cok memnunum.işcilik ve malzeme cok onemli.

bendede 2000 astra var lpg li 2 ve 3üncü viteste silkeleme oluyordu niğdede yaptıramadım ankara yaptırdım burda çok uğraştılar yok buji yok bobin subap falan filan sadece manifoldun ordan küçük bir delik açılmış ondanmış 6 ay iyigitti ama şimdi yine azda olsa yapıyor galiba bana yine ankara yolu grnyr

aynı sorun bizim arabada vardı gaz basıncı fazlaymış düşürttük çok iyi gidiyor ve performanslı oldu ;gaz basıncını düşürtün

bende BRC taktırdım. ayni sorun bende vardı. Sorun ateşleme bobininde çikti. bu tarz sorunlar benzinde kendini göstermiyor pek. 200 lira gibi birsey. Onu degistirip deneyebilirsiniz. olmadı eskisini takarsınız.

yakın zamanda motoru yıkatmışmıydın, belki bobine su kaçmış olabilir, eski
arabamda bu sorunu bende yaşadım...

Bizi Lpg ye mecbur bırakanları Allah nasıl biliyosa öyle yapsın.Lpg yi takarken adamların tavırlarına bir bak dersinki 'tamam bu adama harbiden usta'.Arıza yapar götürürsün adama bakarsın salağın önde gideni.

astra ile lpg anlaşamıyor. benimde ilkkalkışta problemim var çözümyok.

oksijen sensörü ne de baktırmanda fayda var.

Geri