Astra G Teknik yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ajans0707
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence tekleme olayını çözmek için en basit olan gaz kelebeğini temizlettir. sorun gitmezse diğer şeyleri yaparsın. bendede aynı oldu gaz kelebeğini temizlettim sorun çözüldü.

evet egr ıptal etme sansımız yokmus ogrendım bende. kelebek temızletıcem bende bakalım zaten cok sık yapmıyor ama arada yapsada canımı sıkıyor.yag eksılme konusunda usta ekleyelım bı 5000 km daha gıt dedı bakıcaz cunku bellı bır kacak yok gozle gorunur.

arkadaşlar çok saolun tekrar yorumlar için tabi ben bi kaç bilgi daha vermeyi unuttuğumdan sizlerde ona gore cvpladınız mesela disk balata bitmiş diyen arkadslar kusura bakmayın yazmamısım bakımda yenı dısk ve balata da taktrdım ve ısta az once sabah kontrole gttım arabayı 4200 km olmus bakmdan berı o otme sorunu cogu arabada oluo tozdan dedıler ama yarın opise gidicem az once ustamla konstum yag konusunda dedıkı gel bı ekleme yapalım bı 4000-5000 km gıt bırdaha bakalım yag durumna dedı cunku tek cızgı kalmıs normal degıl dedı.onun dsında baskı - balata arastrdgıma gore yaklasık 600-750 cıvarı tum setı ıle ama ıscılıkte dahıl.tabı bu degsken fıyattır muhakkak.ama sanrm cdden yaktta ve cekıste fark edıor.bu arada gderken sılkeleme 2500 - 3000 devrde dıyen arkadsım cok haklı aynen ole yasadım bende hemen aklıma kronık sorun egr valfı geldı ancak ordada sole bı tezat var bu arabalarda egr valfı yok dedıler acaba yanlısımmı var ? bı an once daha saglıklı ve gucen ıcınde yolda gtmek ıstıorum bu sorunları cozup tekrar yazıcam buraya ınsallah malum ogrencı olnca bıraz sıkıntı :D 10 sonra muayenemde bıtıor arac vergısı de odencek pul derken gıttı paralar :D nese canlarımız saolsun kardeslerım hekese saygılar tekrar hayrlı gunler

eger aracin 3200 km de 1 litre yakti ise hic bir önlem alma normal dir...Balatalarin ötmesi tozdan dir veya balata kaliteisnden,ustan dogru söylemis
silkelemeyye gelince,katalisatöre giren lamdasondeyi bir ölctür derim...;)
saygilarimla
parcanin türkcesini bilmedigim icin sana resmini ekledim bu kat,degerlerini ölcer

100a1.jpg

Son düzenleme:
tekleme sorunu ateşleme makenizması , buji yada buji kablolarındanda olabilir çok yönlü araştırılması gereken bir konu bence

çokm tesekkur ederım bılgılerınızın paylasımı ıcın saygılar

Arkadaşlar biraz geç gördüm konuyu ama benim aracım da
1500-2000 devirde 2. viteste,sabit gazda giderken tekliyo ve bunu hep bu devirde sabit gaz da yapıyo. servis normaldir dedi bende benim arabam çok tekliyo ama dedim hepsi yapıyo astraların dediler. Neden olabilir bu ?

Arkadaşlar biraz geç gördüm konuyu ama benim aracım da
1500-2000 devirde 2. viteste,sabit gazda giderken tekliyo ve bunu hep bu devirde sabit gaz da yapıyo. servis normaldir dedi bende benim arabam çok tekliyo ama dedim hepsi yapıyo astraların dediler. Neden olabilir bu ?
bobinden yapabiliyor hep aynı devirde teklemeyi göz önünde bulundurun bence

Geri