astra g silkeleme

BeşikTaş

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar aracımda kalkışlarda silkeleme oluyo. kimisi diyo baskı balata kimisi buji diyo kimisi egr valfi diyo. bu sorunu yaşayıpta çözüme kavuşanlardan yardım bekliyorum!

selam arkadaşlar aracımda kalkışlarda silkeleme oluyo. kimisi diyo baskı balata kimisi buji diyo kimisi egr valfi diyo. bu sorunu yaşayıpta çözüme kavuşanlardan yardım bekliyorum!

Baskı balatada sorun var gibi gözüküyor , kalkış diyince aklıma direk baskı balata geldi

çok şükür gidişte silkeleme yapmıyo sadece kalkışta ve debriyajda bi titreme söz konusu

Kalkışta devir saatine bak , eğer tam kalkma esnasında ani düşüş saptarsan devir saatinde ve garrrrr gibi bir sürtünme sesi gelip araba stop edecek gibi olursa hiç vakit kaybetmeden en yakın ustana git baskı balatanı değiştir

aynen öyle yapıyo helese yokuş yukarı

kalkışta bi vuruntu sesi geliyo zaten

baskı balata

+1 Baskı balata

aynı sorun bende de var. banada baskı ballata dediler tamam dedik aldık değiştirdik eski balata gerçekten bitik haldeydi. eskisi ile yenisi arasındaki farka bakınca yenisi takılınca rahatlıyacam demiştim ama kalkıstaki titreme sorunu gitmedi.
başka ne olabilir ? baskı balata değişeli en fazla 10 bin km olmuştur ama baskı değiştikten hemen sonra bile titreme vardı.

ya şimdilik böyle kullanırımda yaza değiştiricem kışın fazla binmiyorum arabaya zaten, inş baskı balatadandır çünkü bu titreme olayına çok daha farklı yorum getirenlerede rastladım

Geri