13 Kas 2012 #11 ZIPKINCI Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Mar 2011 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 bende sorun yok ben direk entegreden aldım soketle uğraşamadım ama sorunsuz dinliyorum teyp parası cebime kaldı yerine anfi aldım.
bende sorun yok ben direk entegreden aldım soketle uğraşamadım ama sorunsuz dinliyorum teyp parası cebime kaldı yerine anfi aldım.
14 Kas 2012 Konuyu Başlatan #12 S scorpion9 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Kas 2012 Mesajlar 51 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 PATOS03' Alıntı: bende sorun yok ben direk entegreden aldım soketle uğraşamadım ama sorunsuz dinliyorum teyp parası cebime kaldı yerine anfi aldım. Genişletmek için tıkla ... Bende de aux la ilgili sıkıntı yok. Sesi sona yakın açınca ses kopma yapıyor sağdan soldan önden arkadan kopuk kopuk geliyor. Radyoda da yapıyor bunu.
PATOS03' Alıntı: bende sorun yok ben direk entegreden aldım soketle uğraşamadım ama sorunsuz dinliyorum teyp parası cebime kaldı yerine anfi aldım. Genişletmek için tıkla ... Bende de aux la ilgili sıkıntı yok. Sesi sona yakın açınca ses kopma yapıyor sağdan soldan önden arkadan kopuk kopuk geliyor. Radyoda da yapıyor bunu.