Astra G Sedana Ledli Stop ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayqut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim aklıma bişey geldi ama çok masraflı olur sanırım yukardaki beyaz astranın stopları gibi bi takım alıp bi takımda ilk resimdeki stoplardan alıp maslaktaki stopçulara götürüp hb içini sedanınkine taktırmak lazım tam uymicak ama kesip biçip bi şekilde olur ama 1 milyarı bulur sanırım maliyeti
o işlemi yapacak olduktan sonra orjinal stopların üzerinde yaparım :) niye ekstadan sonar stop alayım.

o işlemi yapacak olduktan sonra orjinal stopların üzerinde yaparım :) niye ekstadan sonar stop alayım.

orjinal stoplar renkli sonar stop şefaf camlı madem bi işe kalkışıcan imkanları limitine kadar kullanıcan maksimum verim alıcan

hb farı,hiçbir şekilde sedana uymaz,
çünkü hb farının üst kısmımda aracın kasasından kaynaklanan bir eğim söz konusu,sedanda ise bu yok.1,000 ytl bile harcasan bir işe yaramayacaktır arkadaşım.
o yüzden sen sedan yada coupe far aramaya devam et arkadaşım...

arkadaşlar ben yazmayı unutmuşum benim resimdeki stopları kardeşim yurt dışından hediye getirmişti.Daha öncesinde getirdiği stoplar arabaya uymadı meğer hb lere göreymiş biz buna hiç dikkat etmemişti hb lerinki biraz daha geniş kesinlikle uymaz ne yaparsanız yapın ve kardeşim ikinci stopları getirdi bunlarda bir takım işlemden sonra yerine oturdu sonuçta bana fazladan resimdekinin aynısı hb stopları kaldı kaç ytl eder bilmiyorum ama satmak istiyorum onları

arkadaşlar resim iyi değil ama başka yok
1003389ef6.jpg

bu resimdekinin siyahını ankaradan aldım. 180 ytl sıfır....

Almaktan vazgeçtim uğraşılacak gibi birşey değil demekki.. Neyse arkadaşlar ürünü değerlendirmek isteyenler tıklasın..

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=335887

Geri