Astra G Sedana Ledli Stop ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayqut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ayqut

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar biliyorum ledli stoplar orjinalde sedanlara olmuyor. Ama bunun bir çaresi yokmu ? Yani engel olan tamamen kasasımı içerisindeki tırnaklar falanmı. İnce işçiliklerle bunu uydurmamız mümkün değilmidir.

Ledli stoplar aşağıdakilerden.

6313287_0.jpg

yapılır yapılmaz diye bişey yok dediğin aslında benimde aklımda bendede sedan var stobun biri kırıldı şimdilik arabanın üstünde değiştirdiğimde kırık olanın üstünde biraz bişeyler denicem kayda değer bişeyler yapabilirsem resim eklerim

internetten alacağım ben.
pişman olmak istemiyorum o yüzden :)
deneyen yada bu işlemi gören falan varmı.

deneyen daha görmedim kimse 500 ytl yi riske etmek istemez ledsiz olsun ama 500 yalan olmasın :D

ben bi yedek parçacıda sedan ve hb stoplambasını (ledsiz) yanyana gördüm
hb olan sedandan daha yayvan alanı daha geniş

arkadaşlar ben taktım ama ledli değil iki tutturma yeri var birisi kısa geldi birisi uzun ama ben herşeyi göz önüne alarak kestim biçtim uydurdum gerçi benim stoplar 100 ytl değerinde olduğundan fazla kafaya takmadım fakat bazı arkadaşlar yakışmadığını söylüyor tekrar çıkarmayı düşünüyom.resim nasıl gönderiliyor öğreneyimde gönderirim.

arkadaşlar resim iyi değil ama başka yok
1003389ef6.jpg

sedanınkinin hb ye olmaması çok saçma bence :s

Neyse şuan için kimse tam net bir şey söyleyemiyor. :)
Akşam HB bir astra bulup üzerinde bilimsel deneyler yapmak lazım. Tşkler yorumlar için arkadaşlar. En kısa zamanda burada açıklarım sonucu.

benim aklıma bişey geldi ama çok masraflı olur sanırım yukardaki beyaz astranın stopları gibi bi takım alıp bi takımda ilk resimdeki stoplardan alıp maslaktaki stopçulara götürüp hb içini sedanınkine taktırmak lazım tam uymicak ama kesip biçip bi şekilde olur ama 1 milyarı bulur sanırım maliyeti

Geri