Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben takmıştım sonrada samete sattım. evet sıkıntı olur. yanlardan vidalıyorsun çünkü. ancak dersenki ben çelik macunu ile düzgün işçilik yaparak arkadan yapıştırırım o zaman belki olur.
direksiyon kontrollerini bozmadan, orijinal teybi söktürmeden USB aparatı bağlayalım dedik. Çıkışları uymadı yine. Olmuyor arkadaşlar ne yapsam olmuyor. İnadına radyo dinliyorum sadece. USB yi bile tanımıyor araba. O'nun inadı baskın geldi sürekli radyo dinliyorum..
direksiyon kontrollerini bozmadan, orijinal teybi söktürmeden USB aparatı bağlayalım dedik. Çıkışları uymadı yine. Olmuyor arkadaşlar ne yapsam olmuyor. İnadına radyo dinliyorum sadece. USB yi bile tanımıyor araba. O'nun inadı baskın geldi sürekli radyo dinliyorum..