Astra G Sahipleri Buraya

Hayırlı Cumalar

hayırlı cumalar beyler sabah geldim manavgatdan yarın yola devam ankaraya gidiyorum :) bende diyorum teyp mi alsam cd changer sorun yapıp duruyo her seferinde uzun yolda canımı sıkıyo yay panjur vardı sırada ama uygun güzel 3 4'' lik bi ekranlı teyp bulabilirsem alcam uyguna kredi kartına taksitle :D bu arada sarper bi ufak hesap yapcam bu ay alabilirim panjuru asgeri gelir vergisimi ne varmış 140 lira fazla para yatırmış muhasebeci bi bakayım hesaplarıma ona göre irtibata geçicem seninle :)

bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz... erkan sat kurtul banada 2 sene sorna müşteri bul ama :) 3.20 alfa 159 veya sline a3 alcam yeter bea :D

hayırlı cumalar beyler sabah geldim manavgatdan yarın yola devam ankaraya gidiyorum :) bende diyorum teyp mi alsam cd changer sorun yapıp duruyo her seferinde uzun yolda canımı sıkıyo yay panjur vardı sırada ama uygun güzel 3 4'' lik bi ekranlı teyp bulabilirsem alcam uyguna kredi kartına taksitle :D bu arada sarper bi ufak hesap yapcam bu ay alabilirim panjuru asgeri gelir vergisimi ne varmış 140 lira fazla para yatırmış muhasebeci bi bakayım hesaplarıma ona göre irtibata geçicem seninle :)

bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz... erkan sat kurtul banada 2 sene sorna müşteri bul ama :) 3.20 alfa 159 veya sline a3 alcam yeter bea :D

hic bir sey icin gec degil :D
hayirli Cumalar beyler :D

slm beyler,
kardesim haber bekliyorum diycem ama inan sallamiyorum talipli cok var su aralar. :D

Son düzenleme:
iyi geceler garaj...
Nasılsınız iyisinizdir inşallah...
Nedir bu opel değiştirme merakı değiştirmeyin opelin üstüne araba tanımam desem yalan olur audi bmw mersedes opel derim :D

ıyı geceler beyler

Evet ben de LPG ile ölçmüştüm tam hatırlamıyorum Lt si 1.75 den 20 Tl lik tüple tam 118 km gitmiştim şehir içinde. Bilmiyorum ideal mi çok mu yakıyor.

( Bu hesaba göre 11,4 Lt LPG almışım. Yani 100km de 9,6 Lt Lpg yakmış oluyor)

Not: Aracım sedan, bujiler Bosch Super 4 ile yeni değişti, lastikler orjinal ebatında 195-60-15...

Bu değerler normal mi acaba?

Herkese günaydın.Bugün nasılsınız?

tunaydin :) iyi diyelim iyi olalim.
beyler,
orjinal , sifir OPC cikartmalar var

Hepsini size ozel son 30 dan veriyorum.

orjinal , sifir OPC Line fiyat : 30 TL (Yalniz 2 tane kaldi )

19029874xzb.jpg

orjinal , sifir OPC fiyat : 30 TL (Yalniz 2 tane kaldi )

19029620bod.jpg

Son düzenleme:
Sarper opcline ben alcam satma konuştuk senle:Dtakmıcam süs diye dursun

Geri