evvallah sagol mustafa abı 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samet bu 4 x 100 yanlış gördün sanırım.. Daha hoş bi jant bulamadım araca uygun varsa tavsiye bakarım..slmlar millet burdurdayım şimdide :d akşam yola çıkıcam inş. dönücem istanbula ammada gezdim heaarda abi banada bu jantın ikinci elini vercekti kuzenin arkadaşı ama 5 bijon die alamamıştım güzel jant ama siyah arabayı biras boğuyo kötü oluyo sanki yinede sen bilirsin ama güzel jant
hayırlısı olsun
Kardeşim geçmiş olsun öncelikle. Replika olup olmadığını anlamam için ufak püf noktalar var mı? Jant'ı gördüm ben replika gibi durmuyor ama eğer replika ise bile replikanın kralıymış demekkihayirlı pazarlar bu aralar yoktum 2,3 gun taş duşuruyorum cok şukur agrım azaldı allah kımsenın başına vermesın ıgne yıye yıye delık deşik olduk
konik guzelde bu model replıkalari boyaları atıyor ya bı zaman sonra ıyı dusun derım![]()
hayirlı pazarlar bu aralar yoktum 2,3 gun taş duşuruyorum cok şukur agrım azaldı allah kımsenın başına vermesın ıgne yıye yıye delık deşik olduk
konik guzelde bu model replıkalari boyaları atıyor ya bı zaman sonra ıyı dusun derım![]()
hayirlı pazarlar bu aralar yoktum 2,3 gun taş duşuruyorum cok şukur agrım azaldı allah kımsenın başına vermesın ıgne yıye yıye delık deşik olduk