hoşbulduk ümit abi geldik şimdide gazianepteyim geziyoruz abi haftayada antalya planı var bakalım karış karış türkiye![]()
hayat sana güzel valla samet..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoşbulduk ümit abi geldik şimdide gazianepteyim geziyoruz abi haftayada antalya planı var bakalım karış karış türkiye![]()
valla Ümit abi napsak napsak bende bilmiyorum forumda bi etkinlik dicem aklıma hiç bişi gelmiyor aklınıza güncel konu geliyorsa güncel tutarız garajımızı mesela ben bi soru sorayım..?
Türkiye nereye gidiyor? Kürt Acılımı hakkında ne düşünüyorsunuz?Türkiye ne yapmalı düzelmesi için Türkiyedeki güncel haberlerden konuşalım muhabbet edelim fikirlerimizi paylaşalım bari arkadaşlar...
jemeson hıc ıyı demıyolar edıson 1000lıkte pek verım alamasıın anfı yetersız aklıyomuş daha wattlı bırsey bakmak lazım sen boş ver ben sana jvslerı alıyım dua edersın hor kullanılmamış cocuk ıhtıyac tan cıkartıyor cıft bobınlı arabayı ınletıyor ıkıtane var kabınlı medefeden sonradan yapmış kabını kargoda gıtmez hayvan olusu gıbı bassları alırım 125 tl den tanesını burak cvrye bidunya para verıcen yazık arabaya baska seyler yaparsınHoşgeldiniz garajımıza..
Burak Abi bana bugun haber gelicek istanbulda bi kicker CVR 15 var kabinsiz iyi fiyat vermişti aradım konuştuk bugun çalışıyormu falan diye bakıcaklar olursa yarın alıcam onu eğer alırsam bana edison 1000a lazım yada jameson D500 uygun bi fiyata lazım olucak onlardan bulursan iyi olur alırsam eğer bende sağlam çıkmazsa artık woofer arayışına devam
valla Ümit abi napsak napsak bende bilmiyorum forumda bi etkinlik dicem aklıma hiç bişi gelmiyor aklınıza güncel konu geliyorsa güncel tutarız garajımızı mesela ben bi soru sorayım..?
Türkiye nereye gidiyor? Kürt Acılımı hakkında ne düşünüyorsunuz?Türkiye ne yapmalı düzelmesi için Türkiyedeki güncel haberlerden konuşalım muhabbet edelim fikirlerimizi paylaşalım bari arkadaşlar...
jemeson hıc ıyı demıyolar edıson 1000lıkte pek verım alamasıın anfı yetersız aklıyomuş daha wattlı bırsey bakmak lazım sen boş ver ben sana jvslerı alıyım dua edersın hor kullanılmamış cocuk ıhtıyac tan cıkartıyor cıft bobınlı arabayı ınletıyor ıkıtane var kabınlı medefeden sonradan yapmış kabını kargoda gıtmez hayvan olusu gıbı bassları alırım 125 tl den tanesını burak cvrye bidunya para verıcen yazık arabaya baska seyler yaparsın![]()